2020-2021 Galatasaray Futbol Takımı

Sağ bek için şimdi de Yedlin ismi düştü twit alemine. İzlediğim ve okuduğum kadarıyla bizim pas oyunumuza uygun olmayan bir isim. Biz Mariano tarzı bir oyuncu bulmalıydık.

Eğer Yedlin gelecekse Şener'i de kiralık vermek lazım. Boşuna maaş vermeyelim.

Sağ bekte tamam ise sırada ilk 11'e bir adet kaliteli forvet, bir adette Taylan'a yedek 6 numara lazım, acilinden.

Edit:Seri ismi geçiyor. Beğenirim isterim de ama 6 aydır topa dokunmuyor. Onun yerine Malatya'lı Youssouf'u tercih ederim...
 
İstediğimiz taktirde Yedlin'i almak çok zor olmayacak. İngiltere'de çalışma izni süresi dolmuş. Muhtemelen bonservissiz kadroya katarız.

Son derece tempolu ama teknik açıdan zayıf bir oyuncu. Strasbourg'da sezon sonu sözleşmesi bitecek olan K.Lala bizim takıma cuk otururdu. Ayrıca duran toplarda Caner etkisi yaratırdı
 
Böyle transferlere can kurban. etkisiz çıksa bile az zarara yollarız. iyi çıkarsa hem verim hemde güzel para kazanırız. unutmayalım ki 3-4 sene önce moldede halland'ı isteyip alamamıştık ve şuan ki durumu ortada. 20-25 yaşında 1-7 m bandında yatırım bize kazandıracaktır.

bakınız: luyindama-marcao (luyindama sakatlanmasaydı 15 civarı kazanabilirdik)
 
Uzun zamandır böyle kaliteli, etkili ve teknik forvet izlememiştim.
Çocuğun attığı gollerdeki vuruşlar çok kaliteli eğer üzerine koyabilirsek 20-30 milyona satılacak çocuk alıyoruz.
 
Opsiyonsuz kalitesi ne olursa olsun çok sıcak değilim. Onyekuru opsiyonu da çok makul olduğu için güzel transfer. Halil'in ki de bizde olmalıydı.

İrfan Kahveci'nin de bonservisini yükseltmek için sürekli yeni bir şey çıkartıyorlar, bir sürü gazeteci de uçuk uçuk rakamlar verip duruyor. İrfan ve babası Galatasaray diye belirtmiş ama biraz daha bastırmaları lazım. Şurada 3-4 gün kaldı hiç orta sahaya ya da sağ beke adam almadan geçer gider bu süre. En azından alternatifler içinde görüşmeler devam ediyordur diye umuyorum.
 
TRT Arabic’ten Ahmad Sondos, Mohamed’in hafta ortasında İstanbul’a geleceğini ve 1 buçuk yıl kiralık olarak transfer ettiğimizi belirtti.

Mohamed'e başka teklifler olduğu için bize sıcak bakmıyormuş sanırım.

Bende opsiyonsuz kiralık transferine karşıyım. Ama İrfan'a 10 milyon vereceğimize Gedson daha mantıklı geldi bana.
 
Şimdi de Diagne, Albion haberleri var. Olası gözüküyor.

Son 5 gün ve çok az zaman kaldı. Diagne'yi yollayacak yönetim. Falcao zaten 1 var 5 yok. Aynı şekilde İrfan, Gedson ve Yedlin isimleri de var.

Korkarım ki hocayı forvetsiz, yedek 6 sız ve sağ beksiz bırakacaklar...
 
Şuan saçma gibi görünsede Diagneyi kiralamak mantıklı. Wba ligden %90 düşer rezalet kadroları var ama orada atacağı 5-6 gol onu başka bir Epl takımına satmaya yetebilir. Bizde 20 gol atsa dahi o maaşı ile kimseye satamayacağımız belli oldu belki böyle bir ihtimaliz olur kurtulmak için.
 
İrfanı alamayız artık, çünkü fenerbahçe fiyatı yukarı çektirdi. yedlin-muhammed olacak gibi duruyor. orta sahaya da bir tane isim alabilirsek çok güzel bir transfer arası yaşamış olacağız. bu muhammed tarz olarakta ümit karana benziyor.
 
Mostafa Mohamed, Zamalek yöneticilerinden St. Etienne'e gitmek için izin istedi. St. Etienne ile Zamalek maddi konularda anlaşmaya vardı. Transferin tamamlanması için sadece prosedürler kaldı. (@ManuLonjon)

Bizimkiler yine profesyonel hayatın umulmadık bariyerler ile karşılaştı sanırım 😅
 
Yine ölümü gösterip sıtmaya razı edecekler anlaşıldı. En son Diagne gitmesin diye ağlayacaz heralde.

Gomis mevzusu gibi olacak. Forvetsiz bırakacaklar hocamı.
Birde Luyindama'nın gideceği haberleri var. Omı6da gönderip hocamı birde stopersiz bırakacaklar.
Linnes sakatlansa sağ bek yok. Taylan sakatlansa yedek 6 yok.
4 gün kaldı.
Çok bir şey beklemiyorum artık...
 
Oyuncu St. Etienne’i istiyor, St. Etienne aracılar sebebiyle Zamalek’ten bıkmış, Zamalek de bu tepkilerden rahatsız olmuş oyuncuyu daha iyi para veren St. Etienne’e değil bize göndermek istiyor. Ve biz 2 haftadır (belki de) bizi istemeyen adamı kovalıyoruz.

Mevzu böyle imiş.
Bu yönetim adamı kanser eder...
 

Üst