2020-2021 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alex konusu sanki bana falcaonun olayında olduğu gibi geliyor sakatlık dönüşünde baktı ki takım kötü gidiyor elini taşın altına koymadi dönüyorsa mutlaka takım çıkışa geçeceği içindir bazı oyuncular böyle davranıyor takimin kötü gidişlerinde
 
Alex dönmek isterken Uğurata da geri döndürmek istedi ama yönetim izin vermedi. Ben Ekrem Hoca döndürür diyordum tazminatsız çıkarsak ordan kalan parayla bir guard hamlesi gelebilir Alex'le birlikte oynayabilecek. Ben Alex'in doğru kullanılmadığını düşünüyorum hala o yüzden hoca da dönmesini isteyecektir. Bakalım neler olacak Macon konusunda sene başındaki halinden uzaklaşınca hem staff hem takımı ciddi şekilde bozmaya başlamıştı belirttiğim gibi bekliyordum ayrılığı öyle oldu. Yolu açık olsun
 
Sene başında ilk Hunter gider diyorduk, herkes gitti o kaldı. Macon kumaşı iyi, kaliteli bir oyuncuydu ama son maçlar iyice bırakmıştı. Bedenen buradaydı ama kafa başka yerdeydi. Şu durumda gitmesi kayıp değil bizim için.
 
Aslında Macon'la beraber Williams'ı da gönderip Marei tarzı bir uzun alınabilir.Alex dönecekse Barış ve Travis ile beraber orayı götürebilir.
 
Daryl Macon AEK haberleri çıktı. İnşallah doğrudur, çünkü sahadaki vücut dili hiç iyi değildi. Bakalım hocamız Alex Hamilton'u mu değerlendirecek yoksa yeni transfer mi gelecek. Bana kalsa boşta olan Aaron Jackson'a giderim ama bütçe var mı bilemiyorum tabii.
 
Bugünkü maçla gördük ki, küme düşmemek için bütün ilahi ve mistik güçler ile aramızın iyi olması lazım. Çünkü koç Ekrem Memnun gibi bir insan dahi olsa takım sahada 8-10 sayı önde götürdüğü maçı verebilecek kapasiteye sahip oyunculardan oluşuyor. Fethiye Belediye karşısında bile zorla maç kazanıyoruz. İlk yarıdaki basketboldan eser yoktu ikinci yarıda. Biraz daha yetenekli adamlar olsa karşımızda yine farka gidebilecek bir maçtı.

Bu kadar uyumsuz ve disiplinsiz oyuncu topluluğunu bir araya getirmeyi başaranları da tebrik etmek lazım. Önümüzdeki maçlar çok önemli. Kümede kalmamız gerekiyor ki yeniden düzgünce yapılanalım. Üstelik, bu yapılanmanın başında da tek yetkili Ekrem Memnun olmalı. GM ve ona bağlı yöneticiler sadece onun istediği oyuncuları getirmeye çalışmalılar.
 
Çok çalışıp kendini ispatlayıp Macon seviyesine gelebilir demiş sahte kabadayı filminde bir sahne vardı çok çalışıp gözüme girersen günlüğünü şu kadar liraya çıkarırım diyordu Muhtar karakterine,sahte kabadayı Kemal Sunal dalga geçmek için o geldi aklıma.
Bu abi gelirse Hamilton oynar Trice kesilir herhalde.
 
Haberin diline bakınca oyuncu öncelikli olarak başka takım(lar)ı tercih ediyor ,bize kalacaksa da daha çok para istiyor gibi geldi ki kendisi için de mantıklı olan bu
 
Bana göre öncelikle Williams'ında kontratından çıkıp bir tane Marei'yi yedekleyecek bir beş numara almamız gerekiyor. Diğer pozisyonlarıda olduğu gibi kullanabiliriz gibi.
 
Donatas Urbonas’un haberine göre; Daryl Macon ile yolunu ayıran Galatasaray, Codi Miller-McIntyre ile ilgileniyor.


Partizan forması giyen Codi Miller-McIntyre bu sezon EuroCup’ta 12 maçta 13.1 sayı, 4.5 asist ve 3.9 ribaund, ABA Ligi’nde ise 12.0 sayı, 3.1 asist ve 2.6 ribaund ortalamaları tutturdu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst