2020-2021 Basketbol Süper Ligi

Afyon’da toplam 7 covid vakası varmış . Kaç tanesinin oyuncu olduğu belirsiz ama altıdan az olduğu için Orman maçı oynanacak.Bugun çok şükür ki maçı aldık.
 
Shayok Covidmiş Bursa'da. 3 yabancı oynuyorlar şu an ona rağmen iyi direniyorlar maç başında. Bizim maça yetişir muhtemelen Efes'te oynamadı çünkü geçen hafta
 
Fener Bursaya yenildi bu durumda Antep kazanırsa iyi olacak sanırım normalde Afyon-Antep çekilmesinin son maça kadar devam etmesi iyi idi ama Antep kaybederse Bursanın play-off şansı devam edecek. Kaldı ki Afyon Covidli oyuncuların sayısı ve kimler olduğuna bağlı olarak zaten havlu atmış olabilir.
 
Bursa'nın yenmesi bizi nasıl etkiler ? Play-off için şansları arttı galiba. Keşke yenmeselerdi. Fener her şekilde zarar veriyor.
 
Bursa kalan son 2 maçını kazanırsa 44 puanla ligi bitiriyor.Beşiktaş sadece kalan 4 maçınıda kaybederse Bursa'nın ikili averajdan ötürü gerisine düşer.Beşiktaş kalan 4 maçtan 1 tanesini kazanırsa Bursa son 2 maçını kazansa bile önünde ligi bitirir.

Shayok oynamazsa Bursaspor'a karşı rahat bir galibiyet alırız.Bursa kendi evinde oynamanın verdiği enerjiyle,Fenerbahçe'ninde çok dağınık görüntüde olması ve Kokoskov'un kötü coaching yapmasıyla maçı kazandılar.Nasılsa 2.lik garanti kafasındaydılar.
 
Antep kalan 2 maçını da kaybederse Bursa Antep’İ geçerek de play-off yapabilir.Antep’in son 2 maçı birden kaybetmesi düşük olasılık gibi aslında iç saha Bahçeşehir ve son maç deplasmanda çekmece ama bu maçta 2 Afro-Amerikan kısası birden oynamadı Antep’in sakatlık mı Covid mı sorun bilmiyorum. Öte yandan Bursa 2 maçını kazansa bile Afyon 3 maçını da kazanırsa Afyon da Bursa’nın üzerinde gerçi 7 covid pozitif var Afyon’da
 
Bursayı rahat geçeriz aynı afyon gibi ksk maçı zordu aldık bu maçı da alırız önemli olan şu seneye bu takımdan kimler kalacak ana iskeleti korumalıyız bence telekom sonrası takım oturdu demiştim yerlilerde gidip gelenler olabilir yabancı çok değişmemeli bence
 
Çekmecede bir oyuncu daha covid pozitif. İnşallah vakalar artmaz. İnşallah bizim oyuncular izin günlerinde dikkatli davranıyordur

Üçüncü bir oyuncu daha covid olmuş Çekmece’de son ikisi rutin tarama dışında yapılan testlerde saptandı yarın rutin tarama var.3 pozitif daha çıkarsa Fethiye maç ertelenecek aksi takdirde Çekmece maça en az üç eksikle çıkacak .Afyon’da da oyuncular eş zamanlı olarak enfeksiyonunu atlatmazsa Afyon’da Fethiye maçına eksiklerle çıkabilir.Fethiye’de benzer bir sorun olkazsa kötü durumda olsalar bile son 2 maçı alabilirler. Yarın bizim için de rutin test günü en az maç günü kadar test sonuçları da kririk.
 
Çekmece'nin paylaştığı son idman fotoğrafında Klobucar, Eldridge ve Olaseni var. Demek ki diğer oyuncularda covid var. Karvel yetişir muhtemelen ama diğerleri yeni olduğu için bu hafta kesin yoklar. 3 oyuncu daha pozitif çıkarsa maç ertelenir onun dışında görüntü bu.
 
Twitter'daki foto ise vakalardan biri o fotodan iki gün diğeri üç gün sonra açıklanmış.O oyuncuların içinde de pozitif lerden en azından biri olabilir. Protokol değişmedi ise Karvel yetişebilir ama pek antrenman yapamaz. Maçtan bir gün önce gün içinde takıma katılma hakkı kazanabilir en erken.
 
Çekmecede covidli sayısı dörde çıkmış toplam sayı altı olmadığı için maç oynanacak maalesef (maça kadar rutin olmayam testlerle 2 oyuncu daha pozitif tespit edilmezse tabi)
 
Fener'de çok fazla vaka çıkmaya başlamış erkek basketbol takımında. Herkes Melih'in yaptığı düğünden dolayı olduğunu söyleyip sövüyor. Acaba CSKA maçı oynanacak mı, bakalım.
 
Git şu durumda düğün yap eğlen sonra maçın ertelensin güzel iş.Bi yaptırımı olmalı.Dikkat edeceksin.Biz boşuna mı evden çıkmıyoruz.Sen sporcusun bi de.
 

Üst