BSL 18. Hafta | Galatasaray Nef 96 - 73 Petkimspor

Atışlarda çok kötü başladık ama normale dönünce fark 24'e çıktı. Acayip akıcı oynadığımızdan dolayı oyuncu oyuncu yorum yapmak zor. 100 civarı bitiririz diye düşünüyorum.
 
Geçen haftanın travmasını atlatıp önümüze bakıp yine kendi oyunumuzla daha ciddi oynayarak farklı kazandık. Özellikle savunma kısmında da konsantreydik. Playofflara kadar her hatamızdan ders çıkararak ve o hatayı düzelterek girebilirsek ; neden başarılı olmayalım ? Diye düşünmüyor değil insan.
 
Kravish ile ilgili maç geneliyle alakalı olumlu bir şey daha söylemek istiyorum.Akan oyunumuzu 1 kez bile bozduğunu görmedim.Hücumda kendisine top gelince beklemiyor,bencillik etmiyor,direkt seri şekilde takım arkadaşına paslıyor.Yaptığı asistleride oldu bu şekilde.Burada sezon başı 6.yabancı olur diyenler bence haklılarmış.

Ekrem hocayı çok seven birisi olarakta şunu söylemek istiyorum.Bazen kenarda kim oturuyor,maçın heyecanını yaşadığından unutuyor gibi.Son çeyrek üst üste yediğimiz sayılar olmasa son 3dk kala Kravish'i almayacak gibiydi.Ordada Kerry biraz dinlensin diye aldı.Bazı maçlarda hatırlarsanız Purcell'i unuttuğuda oluyordu.Hocam insallah bu konuda bir öz eleştiri yapar.
Okben'in cool şekilde denediği dış atışlarını görmek beni biraz yordu.
 
Takım olarak ise çok iyiydik,rakipte eksik oyuncu olmasınıda çok iyi kullandık.Rahat ve keyif veren bir galibiyet aldık.Takımımızı ve hocamızı tebrik ederim.
 
Bu sezon en mutlu noktalardan biride bu tarz maçlarda kriz yaşamadan rahatlıkla bitiyoruz. takım gün geçtikçe daha da takım oldu ve ekrem hocayı bu yüzden kutluyorum.
 
Hafta içi holon ile maçımız var, sonrasında bahçeşehir ile lig.

Çarşamba holon, cumartesi bahçeşehir, pazartesi ludwigsburg. bakalım bu sıkışık fikstürden nasıl çıkacağız.

Çok teşekkürler,ilk maçı Holon ile içeride oynayarak başlamak süper olmuş.Daçka ve Beşiktaş ile olan maçlarınıda izledim,biz onlardan çok daha iyiyiz.Bahçeşehir sonrası Ludwigsburg deplasmanı dediğiniz gibi biraz kötü olmuş.Ligde kolay bir maç sonrası olsa çok iyi olurdu.
 
Öyle bir takımımız var ki; maç içinde en az 10-15 kez falan fikrim değişiyor. Önce “kazanırız” diye düşünüyorum, 2 dk sonra “kaybedeceğiz gibi” oluyor, sonra tekrar galibiyet havasına girmişken yine bir ümitsizlik çöküyor. Bazen fark atmışken birden geri düşüyoruz, bazen de işim çıkıyor 5 dk, sonra bir bakıyorum 20 sayı öne geçmişiz. Çok enteresan bir takımız. Kalbi olanların uzak durması lazım.
 
5 gün 3 maç. Bu kadar dar rotasyonla.. Haftalardır bir yabancı daha alın diyoruz, bu kadar iş bilmezlik takdir edilecek seviyede.. A lisansı alacaklarmış, a4 kağıdına a lisansı yazıp, alın size a lisansı verdik diye dalga geçseler, hakkınızdır.
 
Rotasyon darlığı yorgunluktan ziyade hamle şansımızı da kısıtlıyor. Alternatif oyun planı, farklı setler kurgulamak imkânsız hale geliyor. Onu da geçtim; şu an Dee, Akoon, Melo, Kerry’den biri sakatlansa, her şey alt üst olur. Galiba transfer için de öyle bir şey bekliyor beceriksizler. Değil EL, bu yönetime Türkiye Ligi bile fazla.
 
Kadın basket takımımızda tamda bu dediğiniz oldu.Herkes Anete veya Tina sakatlanacak diye korkarken Anete'den üzücü haber geldi.Yine geçen sezon dar rotasyonda Işıl ile Tilbe talihsizce sakatlandılar.

Sakatlık konusunda Allah'a emanet ilerliyoruz.
 

Üst