• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Euroleague

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Aşağıdakilerin yukarıdakileri yendiği haftalara geldik ; ya da yukarıdakilerin aşağıdakilere kaybettiği.

FB yine F4 yapar ve şampiyonluğun da en büyük favorileri.

Bakmayın arada tökezlediklerine, hedef gördükleri maçı alabiliyorlar. Özel skorerleri olmasına da gerek yok, karar verdikleri maçlarda rakipleri 80'i zor görüyor zaten.

Bugünkü maç özelinde yazmıyorum bunları. Bugün zaten atarak kazandılar. Yarın play offlar geldiğinde kan kustururlar savunmada rakiplerine

Kasım ayında kokuyu almıştım ki FB sıralamada 4. falandı ben bunu yazdığımda. Beton gibi takım FB. ''Özel skorerlerinin olmasına gerek yok'' yazmışım ancak THT'nin adaptasyonuyla o skoreri de buldular. Bence Flynn yerine devşirme olarak THT'yi kullanmalıyız bu arada. Yazın bizde olsa Almanya'yı yenmiştik.

F4'te OAKA'da PANA ile karşılaşmazlarsa elini kolunu sallayarak şampiyon olur FB. Haaa PANA şu formuyla oralara gidecek mi orası da tartışmaya açık.

Sportando'nun haberine göre Panathinaikos, Nigel Hayes Davis'i transfer etmeye çok yakın.

Kısaların Pana'daki kadar dominant olduğu takımlarda uzunların topa az dokunup çok şey başarmaları ve sertlik katmaları elzemdir.

Yabusele bunu oynayabilecek bir isim ve çok şey katardı Pana'ya. Ama Hayes'in doğru isim olduğunu düşünmüyorum. Hayes topu çok fazla elinde istiyor ve savunma zaafiyeti olan Pana'ya bir handikap da kendisi yaratabilir. Kaldı ki aylardır havlu sallıyor, bıraktığı yerden dönme ihtimali hiç yok.

2.5 yıl 15milyon dolar çok büyük rakam doğru ise. Nunn ile nasıl paylaşacaklar topu merak ediyorum. Ama savunmaya sertlik katacağı kesin. Sadece 1 senedir maç oynamamış olması sıkıntı.

OAKA'da feci bir maç sonu oldu, ortalık karıştı.

Ergin hocayı haftalardır hatta belki aylardır ilk defa bir maça hazırlanmış gördüm en azından savunma açısından. Hoca zaten ikili oyunlarda uzunu kısanın üzerine çıkarmayı sever ama Fener kısalarına ekstra çıkardı. Buradan istediği de aldı. Fener kısaları çok kötü maç çıkardı ama hoca hücumda yine tamamen oyuncular bir sey yapsin diye bekleyince Fener kazandı. Maalesef hoca bu sene felaket iş çıkarıyor. Koca maçta Pao şu sayıyı çok iyi bir set oyunuyla, bir top veya alan paylaşımıyla yaptı diyemiyorsun. Her aksiyon bireysel çözüm odaklı. Bu kadar üst seviye bir kadro bu kadar rastgele hücum etmemeli.

Pana'nın işi çok zor. Acayip bir fikstüre giriyorlar.

Paris Basketbol (H)
Olympiakos (D)
Zalgiris (H)
Kızılyıldız (H)
Dubai (D)
Monaco (H)
Hapoel (D)
Barcelona (D)
Valencia (D)

Bu fikstür ile değil ilk 4, ilk 6 bile çok zor görünüyor. N,igel'ın getireceği enerji çok önemli olacak.

Pana'nın işi çok zor. Acayip bir fikstüre giriyorlar.

Paris Basketbol (H)
Olympiakos (D)
Zalgiris (H)
Kızılyıldız (H)
Dubai (D)
Monaco (H)
Hapoel (D)
Barcelona (D)
Valencia (D)

Bu fikstür ile değil ilk 4, ilk 6 bile çok zor görünüyor. N,igel'ın getireceği enerji çok önemli olacak.
Sanki burdaki takımların hepsi Pana 'dan daha güçlü de ilk 6 bile zor lafı cidden çok abes oldu. Hayes Davisinde katkısıyla hızla yükselen ivmesiyle burdan min 6 galibiyet çıkartacaktır Pao ve ilk4'te bitirecektir sezonu.

Panathinaikos'un Fatih A.b.b kılıklı başkanı ne kadar tahammül edebilir bilemem ama Ergin hocanın böyle dönemleri zaman zaman oluyor. Bizdeyken de, Efes'teyken de benzer durum yaşanmıştı. Yoksa şu pana taraftarın önünde değil pana kadrosu Yeşil Çivrilspor kadrosu olsa havaya girip oynar.

Ergin hoca sezon sonunu zor görür. Haftaya Yunanistan Kupası'nı Olympiakos'a kaptırdığı an istifa Giannakapoulos ile ipler atılır.

Haaa ben Pana başkanı olsam her türlü sezonu tamamlardım. Alabilecekleri ondan iyi koç göremiyorum

Sanki burdaki takımların hepsi Pana 'dan daha güçlü de ilk 6 bile zor lafı cidden çok abes oldu. Hayes Davisinde katkısıyla hızla yükselen ivmesiyle burdan min 6 galibiyet çıkartacaktır Pao ve ilk4'te bitirecektir sezonu.
Mevzu güç meselesi değil. Fikstürde PBB hariç hedefi olmayan takım yok. 5 maç direkt rakiplerinle deplasmanda.. İlk 6 ya kalır mı bilmiyorum ama bu fikstürden 6 galibiyet çıkaramayacağına iddiaya girerim. :D

Ergin Ataman uzun vadeli bir koç profili çizmedi genelde. Evet gelir ve kısa sürede aklının alamayacağı başarıları arka arkaya yapıştırır, ortalığı duman eder, rakipleri parçalar. Fakat sonrasında ne hikmetse bir şeyler ters gider ve hoca formunu kaybeder. Buna doymuşluk mu denir, kendisiyle iç savaşı mı denir ne denir bilemem ama durum genelde böyle olmuştur.
Ha ayrılıp gittiği ya da gönderildiği takımların durumları da ondan sonra çok kötüye gitmiştir hep.

Geri