• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Preston Shumpert

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Dış atışlarına çok güveniyorum bugün Shumpert reyisin. Haydi eline kuvvet :)

maç öncesi oyuncular üzerinde yapılan bu yorumlar korkutuyor beni :)

Gününde değildi ama Shumpert bu takımda olmazsa olmaz bir isim bence

Top eline yapıştı resmen. Bir var bir yok. Evet bu takımda olmalı mutlaka ama bu kadar da pasif olmamalı...

Cok ruhsuz oynadi, böyle oynamaya hakki yoktu böylesine bir maçta. Umarim toparlar ona çok ihtiyacimiz var ..

Bu sezon onun sezonu değil gibi toparlar umarım.

Gününde değildi ama Shumpert bu takımda olmazsa olmaz bir isim bence

Onur konu Shipp'e gelince hemen yollayıp yerine birisini alıyosun? Ama bir başkası olunca aynı şey söz konusu olmuyor. Takımımızın olmazsa olmazı sadece kaldırıp 1 tane şut atıyo. Burda bir yanlışlık yok mu ?

Ali Karadeniz veya çok beğenmesemde Ersin Dağlı'nın takımlarına etkisi düşünülünce, ben antrenör olsam bu sene Shumpert Türk vatandaşı olmasa idi takımda kalamazdı. Evet ligde büyük bir eşleşme sıkıntısı yaratıyor ama eğer hedef daha yukarılarsa Shipp vatandaş yapılıp Shumpert gönderilmeli. Furkan' ın hücümü en azında şimdilik çok kısıtlı, Songalia hep kötü, bide Shumpert kötü olunca maçlar gidiyor.

Bu kadar isteksiz olmasına gerçekten çok şaşırdım. Şut denemeye bile korkar olmuş.

5 yıldır izlerim shumperti ilk defa bu kadar berbat, savruk, isteksiz gördüm inşallah bi an önce düzelir

Kafası maçta değildi, şutları da atmak için attı sokmak için değil. Lig için eyvallah ama hedef EL ise Shumpert bu ekibin bir parçası olmamalı.

Bana göre, Shumpert ligde oynayan en kapasiteli ve en kaliteli oyunculardan biri, belki de birincisi. Ayrıca benim hayranı olduğum bir oyuncu. ama malesef bu sene başından beri oldukça durgun,tutuk ve isteneni vermekten uzak. Bu halini anlamakta zorluk çekiyorum. Her önemli maçta "bu sefer patlayacak" diyorum kendi kendime ama olmuyor. Durumu bana çok üzüntü veriyor...

Olympiakos maçının özür maçı olmasını bekliyorum, haydi aslan parçası.

Gelir kendine Aslan herkes rahat olsun

sakatlığı ciddi değildir inşallah.

Görünen o ki biraz ciddiydi. Bileği döndü. En az bir ay olmaz gibi, umarım ben yanılırım. Tam da ısınmıştı oyuna. Geçmiş olsun Shumpert

Durumu iyidir inşallah, böyle zaferlerden sonra sakatlıklar da kursağında bırakıyor insanın sevincini.

Görünen o ki biraz ciddiydi. Bileği döndü. En az bir ay olmaz gibi, umarım ben yanılırım. Tam da ısınmıştı oyuna. Geçmiş olsun Shumpert

yok yav o kadar uzun süreli olacagını sanmam...buz tedavisiyle bile oyuna dönebilirdi bence ama cevher katkı verince riske edilmedi diye düşünüyorum...

Bileğe değilde dizine darbe aldı diye gördüm ben.

Geri