• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2021-2022 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mert Yılmaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
Galatasaray, Burak Can Yıldızlı ile anlaşmaya vardı.

(via@chrisalucard)

Micov bu sezon içerisinde 37 yaşına girecek yerli rotasyonumuz vasat olacak gibi 5 yabancı tercih edeceksek bu durumda gelecek yabancılar özellikle kısa yabancılar birçok maçta sahada uzun süre kalabilecek ve verimlerini görece koruyabilecek tarzda olmalı diye düşünüyorum yani yaşlı olmamaları ve mümkünse atletik olmalarını tercih ederim. Gelirse çok ucuza da gelmeyecektir. 5'den fazla yabancı ile başlayacaksak belki durum değişebilir

Burakcan okey

Şuan piyasada Stephane Lasme nin genć versiyonu var mı acaba☺

Caglar Torun anlasma yok heycan yapmayin mimbalinde bisiler yazdi

Zaten haberi veren resmi ya da imzayı attı dememiş ki "done deal" demiş. Kesin değil ama kesine yakın demiş kısaca

Millet kadroyu bitirdi nerdeyse biz daha bir transfer yapamadık! Yine arta kalanlar ile yetineceğiz anlaşılan.

Samet, Telekom'da kalacağını açıkladı. KSK, Metecan'ın yerine forvet arıyor. Burakcan transferinin henüz bitmemesinin sebebi KSK olabilir.

Okben’in kimse ile adı geçti mi Aliağa’daki az sayıds maçında fena gözükmedi .Türkiyedeki son iyi sezonu YGBS sezonunda üçlük yüzdesi pek iyi değildi diye hatırlıyorum geçen sezon zorlama üçlükler de denediği halde %40in uzerinde idi yuzdesi

Dzanan Musa olmaz mı, böyle 2-3 yıllık bir sözleşmeyle?

Dzanan benim de direk aklıma geldi.Çok iyi olur aslında.

Dzanan benim de direk aklıma geldi.Çok iyi olur aslında.
Di mi? Yani yerli oyunculardan topa yön veren, hatta topu adam akıllı yere vurabilen bir Can Uğur Öğüt olacak. O yüzden guardın yanında böyle all-around bir oyuncu faydalı olabilir.

Dzanan, 4'e de kayabiliyor olmasıyla kadroya esneklik de katacaktır. Ancak Euroleague yapar sanki. Efes oyuncuyu tutup, kiralasaydı şansımız olurdu

Geri