Ben de Efes ve Fenerbahçe ile rekabeti salt sponsorla gerçekçi bulmuyorum. Ama Beşiktaş-Banvit örneği uzun yıllarda görülecek bir örnek olduğu için onu bir proje olarak görmüyorum açıkçası.
Burak Elmas'ın sponsorun şube yönetiminde söz sahibi olma fikri dikkatimi çekti. Bu yeni gelecek sponsorlara bir nevi yol gösterme hareketi
Duyuru şekline bakılırsa hatta erkek basketbolunu Erden Timur yönetecek gibi bir algıya kapıldım. Eğer sağlam bir bütçeyle profesyonel şekilde yönetilecekse benim açımdan sorun yok.Duyuruya bakılırsa sn aTimur şube yönetiminde de söz sahibi olacak
Bence bu şekilde artık oyuncularla anlaşmak daha kolay olur. Galatasaray'ın ne denli ciddi bir işe girdiğini herkes anlar.Önce oyuncularla anlaşıp sonra sponsoru açıklasak daha iyi olmaz mıydı, yani 20 hazirandan bugüne resmi adımlar atılabilirdi. Belki de anlaşılmıştır resmi açıklama bekletilmistir. Önümüzdeki hafta belli olur.
Duyuru şekline bakılırsa hatta erkek basketbolunu Erden Timur yönetecek gibi bir algıya kapıldım. Eğer sağlam bir bütçeyle profesyonel şekilde yönetilecekse benim açımdan sorun yok.
Altını çizdiğim nokta önemli. Genel kuruldaki dedeler izin vermezse de Basketbol AŞ kurulabiliyor mu teknik olarak?Aynen öyle de, ne olur ne olmaz diye ihtiyatlı ifade ettim ben
Altını çizdiğim nokta önemli. Genel kuruldaki dedeler izin vermezse de Basketbol AŞ kurulabiliyor mu teknik olarak?
Ben de öyle biliyorum GK onayı gerekli. Dedeler onay vermeyebilir yani ama onay vermezlerse de arkadan dolaşabilecek şekilde bir B planı olmalı.Bildiğim kadarıyla GK onayı gerekiyor bunun için. Geçen sene MC'yi onaylamamışlardı hatta genel kurulun şube üzerindeki tek denetim gücü amatör branşlar Sportif A.Ş'ye bağlı olduğu için. O yüzden orada bir problem çıkabilir ama genel kurul direkt tepki çeker bence bu işi onaylamazlarsa.
Gs Basketbolu 3 senede bu kadar güzel gelişme yaşamamıştı.Turgay Zeytingöz haberi doğruysa çok sevinirim.Emeği geçenlere tebrikler.
Bu arada Baskettr’ye göre Beşiktaş’tan Sadık Emir Kabaca ile ilgileniyormuşuz.
Çağlar Torun’da yazdı şimdi Turgay Zeytingöz’ü.Pek güvenilir bir kaynak olmasa da umarım doğrudur. Hele Murat Özyer isminin de ortaya atıldığını düşünürsek çok iyi olur.
Geçen sene Beşiktaş'ın bütün maçlarını izledim ama Sadık'ı beğendiğimi söyleyemem. İyi de şans buldu ama değerlendiremedi. Bana göre net bir pozisyonu da yok. Ama tabi çok genç bir oyuncu. Neden alındı demem.