2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Forum yönetimi olarak bir organizasyon yapılsa; Turgay Bey ve hocayla gelecek yıl ve yılların planlamasıyla alakalı görüşler alınsa uygun olur mu ? Eminim ki; buradan sorulacak sorular hem birilerinin kendi kişisel PR ını yapmasının önüne geçecek hem de her türlü soru önceden planlanmadan sorulacaktır. Yoksa 1 ay daha bekleyip; geleneksel yıllık körler sağırlar birbirini ağırlar programını izleyip hikayeler dinleyeceğiz.

Galatasaray basketbolu için bu forumdan eski ve köklü bir kişi veya kuruluş yok. Biraz üzerimizdeki tozları atıp; harekete geçsek?
 
Futbolu anladık da basketbolda ilgilenilen isimlerin paylaşılmaması hikayesi bana komik geliyor. FB-Efes elimizden mi alacak 4 numarayı? Ya da Euroleague takımları aman Gs almadan kapalım oyuncuyu mu diyecekler?
Gizem yaratmak veya bir cacik bilmeyip biliyormus gibi davranip hava yapmak kadar etkilesim getiren birsey var mi abi internet ortaminda ? Onun ekmegi iste.
 
Değerli renktaşlar mevcut kadro tamamlandı. Benden çok daha iyi takip eden ve bu işi bilen arkadaşlardan rica ediyorum lütfen güzel bir değerlendirme yaparmısınız?
 
Galatasaray NEF
C.Walden-Buğrahan T.-Ege Tan Y.
J.Radebaugh-İsmet A.
Göksenin-A.Yeboah-Muhaymin
J.Martin- Sadık Emir K.
Samet G.- Halilovic gibi bir kadro oluştu;
Z.Mitrovic coachingine çok güvenen birisi olarak Halilovic ve Yeboah'tan alacağı katkılar ile yerli oyuncu performansı pozisyonumuzu belirler. Savunma direnci yüksek bir takım oluruz hücum coachingle belirlenir.
 

Üst