• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Bu listedeki orta oyuncuların hepsi çok yüksek maaş mı alıyor? Timmerman ile sözleşme imzalanırken çok az bir maaşa imzaladı kısmından dolayı argüman üreten arkadaşlara söylüyorum. Timmerman ile imzalanırken yönetim yedek olmayı kabul ettiği için imzalandı diyordu. O halde şunu anlıyoruz buradan. Ayçin ve Yasemin oynamak istiyorlar ancak oynadıklarında da iyi bir performans veya istikrarlı bir şekilde yüksek performans gösteremiyorlar. Sırf bu bile hamlenin yanlışlığını kanıtlıyor. Sorunun maaş olmadığını gösteriyor.

Maaş diye bahane üretmeyelim. Orta oyuncular dünya voleybolunda yüksek maaş almıyorlar. Zehra'yı ayrı yere koyuyorum yabancı kuralından dolayı. Bir de İtalya'daki üst düzey 1-2 tane orta oyuncuyu bir kenara koyuyorum diğerleri her şekilde alınabilirdi.

Weitzel alınabilirdi. Diyelim geç kalındı ki bu bir bahane olamaz Jehlarova'ya gidilebilirdi. ABD'de oynamaya devam edecekse Igiede eklenebilirdi LOVB sezonunu iyi geçirdi. O da olmadı diyelim Nasya Dimitrova ligde blok anlamında zirvedeyken getirilebilirdi. Onu da geçtim Schölzel hala alınabilecek bir opsiyon.

Chieri Cev Cup bileti almış tek rakip onlar ama geçen seneye göre kan kaybettiler biz daha iyiyiz. Ama italyanlar son senelerde Türk takımlarını kolay geçiyor umarım yener şampiyon oluruz favori biziz şuan Chieri harici zorlayacak takım yok. Ve bu sene şampiyonu yüksek ihtimal CL bileti alacakmış.

Chieri Cev Cup bileti almış tek rakip onlar ama geçen seneye göre kan kaybettiler biz daha iyiyiz. Ama italyanlar son senelerde Türk takımlarını kolay geçiyor umarım yener şampiyon oluruz favori biziz şuan Chieri harici zorlayacak takım yok. Ve bu sene şampiyonu yüksek ihtimal CL bileti alacakmış.
CEV Cup ligden önemli ozaman bizim için zira ligde ilk 3 bana göre mucize.

Seneye garanti olarak CL bileti almaya başlıyacak Cev Cup şampiyonu. Bu sene bir belirsizlik var ama çok yüksek ihtimal bu senenin şampiyonu da alacak CL bileti. Rakipte yokken almamız lazım yönetim de önceliğini Cev Cup yapmış gibi duruyor.

💥 Myriam Sylla'nın, Milano'dan ayrılarak Türkiye'ye gideceğine dair söylentiler giderek artıyor

🗞️ Giganti del Volley

Ama yalan haber olabilir gibi geldi bana Türk etkileşimi alabilmek için.

Moderatör tarafında düzenlendi:
🎙️ Britt Herbots, Sultanlar Liginde oynama düşüncesi hakkında:

Gelecek yıl neredeyse Türkiye’de oynayacaktım. Ama sonuçta İtalya’da gerçekten iyi hissediyorum. Novara’dan teklif aldım ve sonra Novara’ya gitmeye karar verdim. Ama asla asla deme belki gelecekte gelirim.

Galatasaray ve Hertbos anlaştı haberleri vardı onunla ilgili söyledi yüksek ihtimal.

Moderatör tarafında düzenlendi:
📌 Myriam Sylla, Türkiye'den mega bir teklif aldı

📌 Sylla bu konuda ciddi şekilde düşünüyor

🗞️ Marco Fantasia

🔴 Söylentiye göre Galatasaray, Sylla için 2 yıllık bir teklif yaptı

🟣 Milano ise Lukasik ile takas yapmak istiyor

📌 Milano önce Degradi için girişimde bulunmuştu ama Chieri reddetti

🗞️ Giganti del Volley
Eğer Sylla gelirse ilk 3 için favori konumuna geliriz.

Son düzenleme:
🔴 Söylentiye göre Galatasaray, Sylla için 2 yıllık bir teklif yaptı

🟣 Milano ise Lukasik ile takas yapmak istiyor

📌 Milano önce Degradi için girişimde bulunmuştu ama Chieri reddetti

🗞️ Giganti del Volley
Eğer Sylla gelirse ilk 3 için favori konumuna geliriz.
Bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Sylla'yı bize nasip eyle Ya Rabbim 🥰🙏

Milano Türkiye sevdalısı sanirim Orro'yu diger takima verdiler Sylla'yı da bize verirlerse kütüğü Mardin'e aldırırlar...

Myriam Sylla, Lukasik'in yerine değil de Frantti'nin yerine gelirse tam isabetli olur. Son Olimpiyatlar'ın şampiyonunun, dördüncüsünün ve beşincisinin smaçörleri kadromuzda olacak. Düşüncesi bile rüya gibi.

Dördüncü smaçör değil Aslı Tecimer sokaktan geçen herhangi biri bile olabilir bu durumda. Nasılsa 3 dünya çapında smaçörü her türlü varyasyonla kullanabiliriz.

Sylla'nın gelişi beni de heyecanlandırıyor ama Lukasik'in yerine değil de Frantti'nin yerine gelmeli. O zaman tam anlamıyla ligde ve Avrupa'da şampiyonluğa oynayacak takım oluruz.

Milano Türkiye sevdalısı sanirim Orro'yu diger takima verdiler Sylla'yı da bize verirlerse kütüğü Mardin'e aldırırlar...
Bedavaya vermediler ki orroyu İtalyanların gördüğü en yüksek buyout karşılığında orroyu bıraktılar

Sylla kariyer ve isim olarak elbette Lukasik'den büyük bir isim ama böyle bir isteklerinin olması bende bir soru işareti yarattı açıkçası. Oyuncunun bilmediğimiz bir sorunu olabilir. Yoksa Sylla kafaya gitmeyi taktı bari bizde orayı ligi de bilen Lukasik ile dolduralım derlerse o zaman daha aklıma yatkın olur bu durum.

Sylla kariyer ve isim olarak elbette Lukasik'den büyük bir isim ama böyle bir isteklerinin olması bende bir soru işareti yarattı açıkçası. Oyuncunun bilmediğimiz bir sorunu olabilir. Yoksa Sylla kafaya gitmeyi taktı bari bizde orayı ligi de bilen Lukasik ile dolduralım derlerse o zaman daha aklıma yatkın olur bu durum.
Sylla İtalya'da oynamaktan sıkılmış yeni maceralara atılmak istiyordu. O yüzden Türkiye ligine gelmek istiyor bir bakıma fırsat transferi.

Çıkan haberlere göre Sylla ayrılmak istiyor diyorlar. Zaten yazında yeni bir macera istiyor Galatasaray ya da Çin de olabilir seneye deniyordu. Sonra Milano kalmaya ikna etti haberi çıktı. Sylla yine ayrılmak istiyor bu yüzden Milano Chieri den Degradi almaya çalıştı ama alamadı. Sylla tutmaya çalışıyorlar ama Gs iyi bir maaş teklif etti galiba Sylla yine gidicem demeye başladı Milano turmaya çalışıyor tutamazsa son çare Lukasik Sylla takası yapacak diye anladım ben haberlerden.

Zaten Milano’nun syllayı göndermek istediği için bizim teklif yaptığımızı düşünmüyorum. Orro gitti sylla da giderse yerli sorunu yaşayabilirler hepsinden önce. Ki syllaya ilk teklifimiz de değil transfer sezonu başlarında da istedik kulübü izin vermedi. Sylla Egonu gibi isimler Milano da çok mutlu değil. Bence biz teklif götürdük sylla teklifi kabul etti Milano zaten önce degradiye gitmiş chieri vermemiş oyuncusunu onlar da mecburen o zaman lukasik verin bize demişlerdir

Bu sene sylla'yi getirip takımı sevdiriyoruz seneye de onun sayesinde egonu'yu getiriyoruz bitti gitti.

Benim görüştüğüm kişilere sordum şimdi Sylla icin 2 opsiyon uzerinde konuşuyoruz baska bir supriz daha var dendi...

Foruma daha önce de yazmıştım sylla tam olarak bizim oyunumuzun 4 numarası. Avrupa’da sylla Frantti ikilisi ile rahatlıkla cev cup alırız. Sylla sadece oyunculuğu ile değil kişisel özellikleri ile de saha içi liderimiz olur. Üstelik sylla işi diğer üst düzey yabancıların transferinde elimizi de kolaylaştırır. He bizi ligde finale götürmez. Onun olması için çaprazında yine üst seviye bir profil olması lazım ilkin ya da herhangi bi yerli smaçör ile final oynamak ya da şampiyon olmak imkansız gibi bi şey maalesef

Sylla transferi daha önce konuşulduğunda da dediğimiz üzere. Biz hızlı oyun oynuyoruz bizim oyunumuza en uygun smaçör gabi den sonra Sylla şuan nokta atışı hamle olur. Çünkü bizim oyunumuz da manşet şart Sylla hem manşet hem hücum da elit seviye bir isim. Eğer olursa 2 senelik gelecek olması da ayrı güzel.

Geri