Kesinlikle artık ikinci takımımız Panathinaikos olduPanalıların forumuna girebilseydim Ekrem hocayı önerecektim ama üye olmak zorundaymışızEkrem hoca da giderse evime kocaman pana bayrağı asarım valla hahah.

Kesinlikle artık ikinci takımımız Panathinaikos olduPanalıların forumuna girebilseydim Ekrem hocayı önerecektim ama üye olmak zorundaymışızEkrem hoca da giderse evime kocaman pana bayrağı asarım valla hahah.
Hoca artık td işinde değilde sportif direktörlük işine geçmeli son iki çalıştırdığı takımda da görülüyor ki td işi olmuyor artık.
Kimse kendini bu camianın üstünde görmesin gidenin yeri hep dolmuştur, dolacaktır da.onun bunun gazına gelip bu camiadan ayrılıp kendini dev aynasında görüp ben olmasaydım Galatasaray başarılı olamazdı havalarına girip sonrada menejerine geri dönersem beni tekrar aralarına alırlar mı diye pişman olan kişileride gördük.umarimki barış Alper Yılmaz bu hataya düşmez özür diler ve aklını başına alıp hedeflerine ulaşmak babında formayı eskisinden daha hırslı terletmeye devam eder.aksi durumda kaybeden kesinlikle o olacaktır...