11 Ayın Sultanı Ramazan Başlıyor

Aziz, sıddık kardeşlerim!

Evvelâ: Bütün ruh u canımla mübarek Ramazanınızı tebrik ederim. Ve o mübarek şehirde ettiğiniz duaların, Cenab-ı Hak yanında makbul olmasını Erhamürrâhimîn'den niyaz ederim.

Sâniyen: Bu seneki Ramazan-ı Şerif hem Âlem-i İslâm için, hem Risale-i Nur şakirdleri için gayet ehemmiyetli ve pek çok kıymetlidir. Risale-i Nur şakirdlerinin iştirak-i a'mal-i uhreviye düstur-u esasiyeleri sırrınca, herbirisinin kazandığı mikdar, her bir kardeşlerine aynı mikdar defter-i a'maline geçmesi o düsturun ve rahmet-i İlahiyenin muktezası olmak haysiyetiyle, Risale-i Nur dairesine sıdk ve ihlas ile girenlerin kazançları pek azîm ve küllîdir. Herbiri, binler hisse alır. İnşâallah emval-i dünyeviyenin iştiraki gibi inkısam ve tecezzi etmeden herbirisine aynı amel defterine geçmesi; bir adamın getirdiği bir lâmba, binler âyinelerin herbirisine aynı lâmba inkısam etmeden girmesi gibidir. Demek Risale-i Nur'un sadık şakirdlerinden birisi, Leyle-i Kadr'in hakikatını ve Ramazan'ın yüksek mertebesini kazansa, umum hakikî sadık şakirdler sahib ve hissedar olmak, vüs'at-ı rahmet-i İlahiyeden çok kuvvetli ümidvarız.

Bu mübarek Ramazan'da iştirak-i a'mal düstur-u esasiyle, her bir has kardeşimizin kırkbin dili bulunan bir melaike hükmünde, kırkbin diller ile, yani kardeşlerin adedince manevî dilleri ile ettikleri ve edecekleri dualar, rahmet-i İlahiye nezdinde makbul olmasını o lisanlar adedince, Cenab-ı Erhamürrâhimîn'den niyaz ediyoruz. Bu mahiyetteki Ramazanınızı tebrik ediyoruz.

Allah kabul ederse Oruç'umuzu tutmaya çalışacağız ama nem ile birlikte sıcaklık 45-50 derece valla bayağ zorlanacağız.Allah yardımcımız olsun.İyi ramazanlar.

Herkese hayirli Ramazanlar, Allah tutanlarin orucu kabul eylesin, tutmayanlara da tutmayi nasip etsin...

Her kim ramazan'ın başlangıcında müslüman bir kardeşini yeni bir ramazan gördüğü için tebrik ederse ALLAH ona cehennem ateşini haram kilar..

Hepinizi tek tek tebrik ediyorum :)

Hepinize hayırlı ramazanlar. Bu arada Veysel işi çözdün paçayı yırttın abicim. :)
Bu arada facebook için çalıyorum iletini, haberin olsun. :)

Veysel Kaya' Alıntı:
Her kim ramazan'ın başlangıcında müslüman bir kardeşini yeni bir ramazan gördüğü için tebrik ederse ALLAH ona cehennem ateşini haram kilar..

Hepinizi tek tek tebrik ediyorum :)
Bende herkesi tebrik ediyorum Hayırlı olsun..
Bu konu anasayfaya konulmalı ve herkese ulaştırılmalı :p

Hayırlı Ramazanlar herkese.

Ramazan ayında dini vecibelerimizi yerine getiriyoruz ama en çok da gelenek göreneklerimizi hatırlıyoruz ya ona seviniyorum.

Dini duyguların sömürülmeyeceği, iftar çadırlarının önündeki kuyrukların günden güne azalacağı, insanların kendi evinde tencere kaynatabileceği bir ramazan ayı diliyorum.

Not: Eray, önemli olan Arapça´yı bilmek değil; kendi dilini iyi bilip ona sahip çıkabilmektir.