#20 Şuacan Pişkin

İlk alındığı zamanlarda Murat Özyer kendisi hakkında şu açıklamayı yapmıştı:

QMxzViS.png


Aynı amaç doğrultusunda geçici sözleşme imzalanan Russell Walker gitti ama 8 Ekim itibariyle Şuacan halen takımda! Ve resmi sitemizdeki yeni sezon kadrosu bölümünde de 45 numaralı formasıyla yerini almış durumda: GALATASARAY.ORG | Galatasaray Spor Kulübü Resmi Internet Sitesi

Okumayan varsa, Galatasaray'a geliş süreciyle ilgili çok açıklayıcı bir yazıya da şuradan ulaşılabilir: Onca Hayali Yıkmaya Değer Mi ? (Şuacan Pişkin Olayı) ~ BASKET GÜNDEMİ

Sessiz sedasız, hatır gönül işleriyle şubede yine pis bir iş dönüyor. Koca Galatasaray'da bunlar oluyor. Şube sorumlusu, tweet atıp olaya bir açıklık getirse bari!
 
Şuacan'ın hiç bir günahı yada suçu yok burda. Murat Özyer'in kulübe kazıklarından sadece bir tanesi. Nasıl olsa karışan yok bırakın yönetsin çiftliğini istediği gibi. Sayın Başkanımız insanları saçma sapan sebeplerden göndereceği yere geldiği günden bu yana şubede olmadık rezillik bırakmayan bu zatı muhteremi göndersin!
 
Arkadaşlar takımı sahaya Murat Özyer çıkarmıyor çok şükür. Kendi kafasına göre iş yapıyor olması Ergin hocanın seçimlerini etkiler diye düşünmüyorsunuz sanırım? Ayrıca bu durumda en günahsız olan kişi Şuacan'dır.
 
Ayrıca bu durumda en günahsız olan kişi Şuacan'dır.

Bu kısımda kendi açımdan küçük bir düzeltme yapmak istiyorum abi; ben Şuacan'ın günahsız olduğunu kabul etmiyorum.

Günahsız değil ama en az günahı olan kişidir.

Bir de konuyu değerlendirirken Şuacan'ın o dönemde bu haberi yapan kişiye vermiş olduğu yanıtı okumakta da fayda görüyorum.

Şuacan o gün içinde bulunduğu konumu düzeltmek adına açıklama yaparken aslında daha vahim bir tablo ortaya çıkardığının farkında değil.

"Ben İTÜ altyapısında forma giyerken ailemin bana söylendiği gibi bir katkısı olmadı. Ailem, Kemal Erdenay ve Harun Erdenay ile olan tanışıklığı sebebiyle İTÜ'ye zamanında yardım etmiştir fakat bu benim oynamamla ilişkili değildir. Çünkü ailem bu yardımları yaparken ben Milli Takımlara davet edilirken İTÜ A takımında oynatılmıyordum. Hatta bir ceza antrenmanında sakatlandım o dönem ve kendi kendime basketbola dönmeye çalıştım. Zaten ailemle de İTÜ'den sonra basketbol anlamında tamamen koptuk. Benim Mersin BŞB'ye gidişimde ailemin hiçbir payı yoktur. Menajerim ve İhsan Bayülken'in aracılığıyla o transferi yaptım.
İstanbulspor'a gelmemin sebebi de antrenör Adem Salıcı'nın beni altyapıdan beri takip etmesiyle gerçekleşti. Bildiğin gibi 5 ay maaş alamadık İstanbulspor'da ve ben de oynamak basketboldan uzak kalmamak için Ganim Talay'ın çalıştırdığı Basketspor'da sezonu tamamladım.

Galatasaray'a geliş sürecimde de ailemin hiçbir payı yoktur. Beni küçük takımdayken tanıyan hatta ben küçük takımdayken beni üst takımlarda oynatan Derya Özyer sebebiyle tanıştığım Murat Özyer'in beni tavsiye etmesiyle bu transfer gerçekleşmiştir."
 
Bu ne biçim savunma yahu. Hiç bir yere torpille gitmedim ama o gittiğim yerlerdeki her insanı ailem bir şekilde tanıyordu.

Yahu ülkede koç diye dolaşan televizyonda yorum yapan herkes kirli. İhsan Bayülken'mi milli takım dökülüyor diyecek? Tek bildiği maçın son 3 dakikası 20 sayı önde olsak bile aman gevşemeyelim demek.
 
Bu skandalı çoğu kişi kabullendi anlaşılan.

Bir an için bile gündemden düşürülmeyip hep sıcak tutulması, üzerine gidilmesi gerekilen büyük bir rezalet var ortada. Bu kadar kolay mı bu işler?
 
Manevi Babanıda al git bu takımdan bu kadar ucuzmu bu formayı giymek.Hak eden adama lisans çıkaramıyorken,manevi evladını bu takıma al.
 
Yahu şöyle ilişkiler kuramadık ki hiç oynamadan üst ve orta düzey takımlarda kadroya görelim. Atm memuru vardı bu da atm basketbolcusu.
 
Bence Şuacan'ı Ergin Ataman getirdi ve arada bir kadroya alıyor. Aksi taktirde Ergin hoca onu kadroya almazdı.
Başarılı olsunlar da Şuacan olayı çok önemli değil şu an için.
 

Üst