G
Guest
Misafir
Bu arada en unutkan üye;Eyüp Yıldız bey
Beymi olduk KeremKerem SEÇER' Alıntı:En gelecek vadedenler: Batuhan ve Volkan
En somurtkan: Ben
En yardımsever: Eyüp Bey
Beymi olduk Kerem [/quote:296heh04]Eyüp YILDIZ' Alıntı:[quote="Kerem SEÇER":296heh04]En gelecek vadedenler: Batuhan ve Volkan
En somurtkan: Ben
En yardımsever: Eyüp Bey
Sedat Hoca´yı unutanlardan biri olduğum için ne kadar eleştirilsem yeridir. Unutkanlığımda Tekerlekli Sandalye liginin uzun süre önce bitmiş olması ve henüz ligin başlamaması etmendir ancak bunlardan hiçbirisi geçerli mazeret değildir bana göre.Burak Barut' Alıntı:Siteyi tamemen kınamak istiyorum en iyi koç tercihlerinde Sedat Hocayı kimsede göremeyince,Ayrıca en cana yakın kişi derken de Ted maçında trübünlerde olan Sedat Hocamızı anketlerde görmemek benim için 2007'in bu forum için en büyük hayal kırıklığıdır.
Cevap hakkım doğuyor.Ömer Horzum' Alıntı:Yılın en komik olayı: Gökçe'nin çalıların üzerine yatmış ve yağları iyice yayılarak görünmemesi imkansız hale gelmiş ben ve Arda abiyi farketmeyip, önümüzden geçip sahaları turlayarak bizi araması; bu sırada Arda abinin seslenecek olan beni susturması ve bizim izlememiz
Burak Ceyhan' Alıntı:Bildiğim kadarıyla 2007 ''En''leri sıralarsam ;
En iyi kadro : Galatasaray ve Telekom
En iyi antrenör : Murat Özyer !!
Sitede kişiliğini en çok beğendiğim kişiler : Eyüp Yıldız , Onur Yavuz , Onur Balcı
En iyi yorum yapan : Ahmet Arif , Onur Yavuz
En çok yardımsever : Yiğit Pazar , Emre Doğan , Kerem Seçer , Gökçe Başaran
En ilginç üye : Ömer Horzum
En iyi besteci : Batuhan Varolsun
En çok Rap dinleyen üye : Tugay Aktepe
En çok Nba ile ilgilenen üye: Göker Akel
En çok aktif üye : Burat Barut
En iyi sıçrayan oyuncular : Chris Owens ve Robert Hite
En sevdiğim oyuncu : Robert Hite
En iyi smaç : Charles Gaines ( GS-fb maçındaki)
En iyi transfer : Hüseyin Beşok
En çok Galatasaray fanatiği oyuncular : Tufan Ersöz , Hüseyin Beşok
En kritik olay : 2007 başbakanlık seçimi !
En üzücü olay : Hiç beklenmeyeceğimiz kadar Şehit vermiş olmamız!