2008-2009 Sezonunda Galatasaray

Onur Karakuzu' Alıntı:
Kerem SEÇER":2yekohm4]Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Federasyonu'ndan bir arkadaşın duyumuna göre ünlü Amerikalı oyuncu Matt Scott ile anlaşmışız. Bu haberi doğrulatmadım. Sadece dedikodu olarak yazıyorum. Oyuncu guard olarak görev yapıyor ve 4 puanlık bir oyuncu. Nike reklamında da görev alıyor. Reklamın ismi de "Mazeret Yok". [url="http://www.izlesene.com/izle/nike%20no%20excuses-nike-no-excuses/2366252588?ref=siteRelatedThumbi2' Alıntı:
http://www.izlesene.com/izle/nike%20no% ... tedThumbi2[/url]

Aslında aldığım bir duyumu yazmam direk ama bu sporun resmi forumunda çıktığı için yazıyorum.
kerem abi bir şey sorabilir miyim yabancı sınırlaması var mı bu sporda ? yani oda gelirse haydari justen ve tucekten sonra 4.yabancımız olcak ve 4numara diyorsun kesin kenarda oturacak gibi ama bakalım[/quote:2yekohm4]

Matt Scott transferi gerçekleşmiş Justin sadece avrupa maçlarında oynayacakmış Türkiyede 3 yabancıyla oynayacağız. justinin sadece Avrupa maçların da oynaması kötü, kadromuzda tutmamız tesellimiz oldu.
 
Ligide Avrupayıda rahat alırız en iyiyiz bakalım kıtalarasında ne yapcaz daha doğrusu dünyada karşımıza çıkabilecek bi takım varmı ben onu mereak ediyorum ;)
 
Suat Aydın' Alıntı:
http://www.galatasaray.org/basketbol/tekerleklisandalye/haber/1880.php
Arkadaşlar Haidari ve Evensonn gördüğünüz gibi coşturmuş.İnşallah bizde de geçen sene kaldıkları yerden devam ederler.
Acaba sözleşmeleri bitti mi bilgisi olan varsa bilgilendirrise sevinirim.Şimdiden çok sağolun.

39 sayı, 14 ribaund ve 8 asist

justin 2 asist daha yapsa triple-double yapacakmış. :)
 
B_1895_pekin_ts_b.jpg


Eveson ve Haidari'nin Performansları Devam Ediyor
Çin'in Başkenti Pekin'de devam eden 2008 Paralimpic Olimpiyat Oyunları'nda, ülkelerinin milli takımlarında yer alan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı oyuncuları Hussein Haidari ve Justin Eveson başarılı performanslarını sürdürüyor.

Justin Eveson, Avustralya'nın İngiltere'yi 67-48 mağlup ettiği karşılaşmada 14 sayı ve 7 ribaundla oynarken, üçüncü gün karşılaşmasında Avustralya Çin'i 79-44 mağlup etti ve Eveson takımına 9 sayı, 10 asist ve 7 ribaundluk bir katkı yaptı. Bugün sabah saatlerinde oynanan karşılaşma da ise Avustralya, İsrail'i 66-59 mağlup etti. Justin Eveson bu karşılaşmada ise 13 sayı, 4 asist ve 4 ribaundla oynadı.

İsveç Milli Takımı'nda forma giyen Hussein Haidari ise İsveç'in İran'a 92-66 mağlup olduğu karşılaşmada 9 sayı, 8 asist ve 8 ribaundla oynadı. Dün oynanan karşılaşmada İsveç bu kez Kanada'ya 62-52 mağlup olurken Haidari takımına 22 sayı, 3 asist ve 6 ribaundluk bir katkı yaptı. Bugün sabah saatlerinde oynanan karşılaşmada ise İsveç, Güney Afrika Cumhuriyeti'ne 58-64 mağlup oldu. Haidari bu karşılaşmada ise 14 sayı, 5 asist ve 5 ribaundluk bir performans sergiledi.

http://www.galatasaray.org/basketbol/te ... r/1895.php
 
Dün haidarinin maçını izledim.Almanya ya karşı harika bir oyun sergiledi yine çok sağlam oynadı gözümün pasını sildi attı.
 
Arda Öztürk' Alıntı:
Dün haidarinin maçını izledim.Almanya ya karşı harika bir oyun sergiledi yine çok sağlam oynadı gözümün pasını sildi attı.
Aynen dün istanbuldan Ankaraya geldim eve oturdum açtım trt3 ü Haidari'nin maçını izledim. Süper oynadı, Abartmıyorum İsveç takımının yüzde 80 i Haidari.
 
ben 2 gün önce sedat hoca konuşuyodu gs tv de.takım aynıymış herşeyi ile..matt scott ile görüştük külüpte izin verdi dedi.ali asker ve ahmet mencik ide kiraya vereceklermiş.basketbol oynayabilecekleri takıma kiraya vereceklermiş.ayrıca matt scott amerika ile olimpiyatlardaymış..izlemekler için söyleyeyimde
 
Volkan ile Şuayip bu sene de kirada kalacaklar sanırım.

Ali Asker ile Ahmet'in gitmesi kötü olmuş. Sanırım Matt'in puanı yüksek olduğu için, aynı anda oynayamayacaklarından dolayı gittiler. İnşallah başarılı bir sezon geçirirler ve gelecek sezon takımımıza katılırlar.
 
Can Altay' Alıntı:
Volkan ile Şuayip bu sene de kirada kalacaklar sanırım.

Ali Asker ile Ahmet'in gitmesi kötü olmuş. Sanırım Matt'in puanı yüksek olduğu için, aynı anda oynayamayacaklarından dolayı gittiler. İnşallah başarılı bir sezon geçirirler ve gelecek sezon takımımıza katılırlar.

Volkan Saranla devam ediyor.


EDİT:Sedat hoca Şuayip'in takıma geri döndüğünü geçen sene oynadığı basketboldan mutlu olduklarını söyledi.

Ayrıca tam duyamadım ama sanırım Ordudanda 1 puanlık bir oyuncu almışız.
 
Eveson'lu Avustralya Şampiyon

Çin'in başkenti Pekin'de düzenlenen 2008 Paralimpic Oyunları'nda, Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın oyuncusu Justin Eveson'un da formasını giydiği Avustralya, finalde Kanada'yı 72-60 mağlup ederek Paralimpic Şampiyonu oldu.

Avustralya son iki Paralimpic Oyunlarının galibi Kanada'yı 72-60 mağlup ederken oyuncumuz Justin Eveson, 17 sayı ve 7 ribaundla takımına önemli bir katkı sağladı.
 
Bir kaç haber daha...

Ordu'dan aldığımız oyuncu Fikri 1 puanla oynuyor.

Özgür,Ahmet Mencik ve Ali Asker takımdan ayrılıyorlar.
 
Özgür'ün takımdan ayrılmasına üzüldüm.Onun gibi kaliteli ve hırslı bir oyuncunun yokluğunu umarım aramayız özellikle kıtalararası şampiyonasında bize çok katkı sağlardı.Hangi takıma gittiğini bilmemekle beraber onun gittiği her takımda hırsıyla başarılı olacağına canı gönülden inanıyorum.Güle güle Özgür yolun açık olsun seni tekrardan bu takım formasıyla görmek istiyoruz.
 
Arda Öztürk' Alıntı:
Bir kaç haber daha...

Ordudan aldığımız oyuncu 1,5 puanmış ismi yanlış hatırlamyorsam Fikri

Özgür,Ahmet Mencik ve Ali Asker takımdan ayrılıyorlar.
Ahmet mencik neysede özgür ve ali nin takımdan ayrılması kötü olmuş.
 

Üst