Dün akşam olanları Avrupa Kupası maçında yapsalar ya da Nba de gerçekleşse kaç maç ceza verirlerdi diye düşünüyorum bizim federasyon 1 maç seyircisize bağlar diye düşünüyorum.
TBF ne zaman FBÜLKERe seyircisiz maç vermişki Burak,unut bunu.Burak Barut' Alıntı:Dün akşam olanları Avrupa Kupası maçında yapsalar ya da Nba de gerçekleşse kaç maç ceza verirlerdi diye düşünüyorum bizim federasyon 1 maç seyircisize bağlar diye düşünüyorum.
Emrah Bakın' Alıntı:Birde madalyonun öteki yüzü var...
6-7 maç seyircisiz ceza verdi diyelim...
F.Ülker taraftarı maçlara birtek GS,BJK,Efes ve birazda TT maçlarında geliyor.50 kişiye maç oynuyorlar, gelseler ne olacak gelmeseler ne olacak.Zaten tribünler boş...
Nasıl olsa bu 4 takımı da ilk 7 maç pas geçerler...Fenerasyon işini bilir, bakın nasıl ayarlayacaklar işi...
Kesinlikle dediğin gibi kardeşim işte bunu yapacak ne cesaret var,ne düşünce onlardaCan Altay' Alıntı:Olabilecek en güzel ceza eksi puandır.
Bir yerleri yiyorsa versinler -5 puanı, bakalım neler oluyor
Eğer böyle birşey varsa sadece söylentide kalır Ali kardeşim,az öncede söylediğim gibi TBF FBÜLKERe kesinlikle seyircisiz maç oynama cezası vermez.Ali Erdem Güntepe' Alıntı:3 maç seyircisiz oynama cezası verilecek diye söylentiler var.
Turgay Demielin başkan olduğu TBF´den bahs ediyorum.FBÜLKERe seyircisiz maç oynama cezası vermez.Burak Barut' Alıntı:Galatasaray kulubune 5 maç seyircisiz cezası verilmişti.