Mithat Bey öncelikle bir konuya açıklık getireyim; kimsenin iletisini silmekten ya da değiştirmekten haz almıyorum.
Uyarı: Herhangi bir konu, sorun üzerine ilgi çekme, ikaz, ihtar, tembih. (TDK)
Tehdit: Gözdağı (TDK) Sözcüklerin anlamlarını dikkate alarak yazdığım ileti değerlendirildiğinde tehdit değil uyarı amacı taşıdığım anlaşılacaktır.
Maaşını verdiğiniz insana başarılı olması için gerekli ortamı sağlarsanız, elbette başarı bekleme hakkınız vardır. Ama rakiplerin %20´si kadar bütçe verip başarı beklerseniz bu art niyettir. Siz Özyer´i ya da kulüpte görevli bir başka ismi "ahlak kuralları" çerçevesinde eleştirdiniz de ne zaman tepki verildi. Lütfen halkavcılığı (demagoji) yapmayın.
Site kuralları diyor ki ;
[quote="gsbasket.org":2nuncoli]Forumun kalitesini düşürmemek amacıyla bundan sonra yönetim ekibi olarak çok daha hassas davranacağız. Herkese tavsiyemiz aşağıdaki forum ilkelerini tekrardan okumaları. Sonra "ben neden ceza aldım" diyerek kapımızı çalmayın lütfen.
KAYIT ANLAŞMASI
Site Yöneticileri
Bu forumun yöneticilerinin ve bölüm yetkililerinin kendi iradeleri doğrultusuna herhangi bir başlığı silme, taşıma, kilitleme yetkisi olduğunu kabul ediyorsunuz...
FORUM KURALLARI
*Türkçe Türkçe diyoruz ama maşallah bazı arkadaşlar ne noktalama işareti,ne büyük küçük harf uyumu, ne imla ve yazım kuralları hiçbirşeyi sallamadan kafalarına göre takılıyorlar. Birebir imla ve yazım kurallarına kimseden uymasını beklemiyoruz ama en azından yazdıklarınızın anlaşılması açısından biraz dikkat edin lütfen.