E
Emin Doğanca
Misafir
Nerden biliyorsun katkı vermeyeceğini ?Umut Erdem' Alıntı:Kerem sence ben haklı degilmiyim olayı biraz büyüttük.Yani sakatlanması kötü ama bize avrupada zaten katkı yapmayacaktıki...
Nerden biliyorsun katkı vermeyeceğini ?Umut Erdem' Alıntı:Kerem sence ben haklı degilmiyim olayı biraz büyüttük.Yani sakatlanması kötü ama bize avrupada zaten katkı yapmayacaktıki...
Uğur YILMAZ' Alıntı:Murat'ın sakatlanması ile dar olan yerli rotasyonu iyice zayıfladı. Artık yerli transferinin aciliyeti arttı. Bunun yanında artık MS konusu doğru ise sağlam bir guard almak lazım. Deane işi olmaz. Çünkü kendisi Euroleauge'de oynayan Zalgiris'in oyuncusu. Ve de ayrılmak isteyeceğini zannetmem... Sanırım alacağımız guard büyük ihtimal NBDL oyuncusu veya NBA'den kesik yemiş bir guard olacaktır...
Semih Tuna' Alıntı:[quote="Uğur YILMAZ":1c3wmyui]Murat'ın sakatlanması ile dar olan yerli rotasyonu iyice zayıfladı. Artık yerli transferinin aciliyeti arttı. Bunun yanında artık MS konusu doğru ise sağlam bir guard almak lazım. Deane işi olmaz. Çünkü kendisi Euroleauge'de oynayan Zalgiris'in oyuncusu. Ve de ayrılmak isteyeceğini zannetmem... Sanırım alacağımız guard büyük ihtimal NBDL oyuncusu veya NBA'den kesik yemiş bir guard olacaktır...
Bu saydığın oyunculardan sean singletary çok iyi seçim olurErdal Avcı' Alıntı:Sean Singletary,Mike Taylor,Gabe Pruitt,Kevin Kruger gibi isimler bize gelebilirler.Çok uygun durumda ve fiyattalar.
Mithat Duran' Alıntı:Bu takımın ilacı Damir Mulaömerovic'dir.yaşı ve olgunluğu bizim için ideal olan lider guard için biçilmiş kaftan.
Onur abi üyeyim ama açmaya çalışıyorum formu açılmıyor.Gereklş olan oturum açma sayısını aştınız diyor.Ne yapmalıyım.Yardımcı olursan sevinirim.Onur Yavuz' Alıntı:Ali Suat madem düşüncelerini paylaşıyorsun sürekli, foruma üye olup yazdığın iletinin onaya tabi olmadan görünmesini istemez misin?