Ay sonuna kadar Nba'den kesilenler tamemen belli olur. Olası iyi guardlardan birini denk getirebilirsek iyi olacak, sanırım da boyle olacak. C.J. Watson gibi...
Timura katılıyorum 2 3 sayfa geriye bakarsanız bizim için C.J watsonun çok iyi bir seçim olacağını söylemiştim.Zaten C.j watson şu an warriors ta salary cap yetersizliği sorunu yaşıyor istersek ve düşünürsek alabilirizTimur Saglam' Alıntı:Ay sonuna kadar Nba'den kesilenler tamemen belli olur. Olası iyi guardlardan birini denk getirebilirsek iyi olacak, sanırım da boyle olacak. C.J. Watson gibi...
darius washingtonda gerçekten çok kalitelidirKenan Inan' Alıntı:Beşiktaş çok dogru bir hamle yaptı pota altı hiç sert degildi , şimdi Gaines de boşta alırsalar şaşırmam .
Bizim için de guard olarak Darius Washington boşta galiba alırsak iyi bir transfer olabilir .
Ahmed Salih' Alıntı:Stanojevic Ayrıldı
BJK Cola Turka Erkek Basketbol Takımının pivot oyuncusu Jovo Stanojevic?in sözleşmesi karşılıklı olarak fesh edildi.
Haberde şu ifadeler yer aldı: Basketbol Şubemiz yetkilileri ile adı geçen sporcumuzun yaptığı görüşmede oyuncumuz ailevi sorunlarını öne sürerek gerekli performansı gösteremediğini, bu nedenle ayrılmak istediğini ifade etmiş, bunun üzerine karşılıklı anlaşma yoluyla ayrılmasına müsade edilmiştir.
Kaynak: bjk.com.tr
Kerem SEÇER' Alıntı:Yeni bir guard sadece Avrupa'ya etki eder. Lige fazla etki edeceğini düşünmüyorum.
Doğan Aksu' Alıntı:[quote="Kerem SEÇER":2iluggg5]Yeni bir guard sadece Avrupa'ya etki eder. Lige fazla etki edeceğini düşünmüyorum.
Graves'i uzun vadede veya sezon genelinde guard olarak düşünmek yanlış olur. 2 numara da kendisinden daha çok faydalanabiliriz. MS'i gönderip yerine sağlam ve kaliteli bir guard alırsak daha iyi olur...Umut Erdem' Alıntı:Aslında Hite ı geri alabilsek...Ah...Ah..
Son avrupa macına baktıgımızda oyuncuları tanımayan ve basketbolu bilen bir adamı getirsek graves mi pg yoksa marshallmı diye sorsak %100 graves der.Yani graves ve cücü yle bu yollar aşılır.Birde Hite gelirse tadından yenmez..
Hiç birşey için gec degil Murat Hocam....
Ahmed Salih' Alıntı:Stanojevic Ayrıldı
BJK Cola Turka Erkek Basketbol Takımının pivot oyuncusu Jovo Stanojevic?in sözleşmesi karşılıklı olarak fesh edildi.
Haberde şu ifadeler yer aldı: Basketbol Şubemiz yetkilileri ile adı geçen sporcumuzun yaptığı görüşmede oyuncumuz ailevi sorunlarını öne sürerek gerekli performansı gösteremediğini, bu nedenle ayrılmak istediğini ifade etmiş, bunun üzerine karşılıklı anlaşma yoluyla ayrılmasına müsade edilmiştir.
Kaynak: bjk.com.tr
Gökce Başaran' Alıntı:Takım guard arıyorsa eğer bugün serbest kalan Eddie Gill'i almak için seferberlik edilmelidir. Çok çok iyi bir oyuncu. Kefilimdir.