Nenad Krstic'i transfer etmemiz şu an için imkânsız gibi... Üzerinde durmaya gerek yok...
Ünsal Y.' Alıntı:
Ahmed hocam ; Justin Williams'ın pek işe yarayacağını sanmıyorum. Hem oyunu hala çok ham; üstelik de İstanbul içinde tasmayla gezdirmek gerekir.
Justin Williams Euroleague için ham sayılabilir ama, kanımca Türkiye liginde oldukça iş yapar. Potaya yakınken bitirici özelliği gayet iyi, çok atletik, 20 dakika ortalamayla iyi bir alternatif uzun olabilir. Kanımca Justin Williams'ın en büyük handikapı saha dışı faktörler... Kendisini Avrupa'da göstermek ve kalıcı olmak isterse bence saha içine konsantre olabilir. Justin Williams için riske girmeye değer mi tartışılır fakat, bu dönem alınabilecek fazla oyuncu yok. Daha evvelde belirttiğim gibi, Zizic'in bonservis ücretiyle gitmesi halinde ilk olarak Kerem Tunçeri + Charles Gaines ikilisi üzerinde duruyorum... Tabii bunlar farazi düşünceler... Kerem Rusya'dan ayrılır mı, Zizic gider mi şimdilik muamma. Ancak görülen o ki hem Zizic, hem de Kerem takım değiştirecek gibi...
Forumda bahsi geçen bir söylenti varki içler acısı... Halil Üner adı geçiyor, doğru olma ihtimaline inanmak dahi istemiyorum! Neresinden tutarsan tut, elinde kalır!.. Şayet yönetimde böyle bir düşünceye haiz olan varsa, tüm bu söylentiler Halil Üner'in ortaya saldığı asılsız haberler değilse, transfer falan yapmasınlar. Zira kendisi zamanında Conrad McRae, Marko Milic, Mahmoud Abdul-Rauf, Zan Tabak ve İbrahim Kutluay'lı mükemmel kadroyu mundar ettiği gibi, kendisi gelmeden evvelki sezon lig üçüncüsü (3) olan Galatasaray'ın başına geçtikten sonra; önce 14 takım içinde on ikinci (12), sonra ise on üçüncü (13) yaparak Galatasaray'ı play-out oynayan bir takıma dönüştürmüştür!
Bazı çevrelerce "komisyoncu Halil" (!) olarak adlandırılacak kadar şaibe içindeki Halil Üner'in bunca yaşanmışlığın ardından tekrar getirilmesi basketbol şubesini sabote etmektir!