Mithat Duran' Alıntı:
Öncelikle bir daha ki !! seçimlerde Adnan başkanı desteklenmeyeceği,yerine liseli bir aday destekleneceği bilgisini vermesiydi.
Şimdi Özhan başkanın adayları arasında yönetim deneyimi fazla olan Ali bey (DÜRÜST) ilk sırada yalnız kendisine sonuna kadar inandığım Ali bey kesinlikle aday olmayacağını söyledi!!!
İkinci aday sayın Turgay KIRAN kendisini iyi tanırım,sözünün eri dediğini mutlaka yapan vizyon sahibi bir o kadar da!!!lider vasıfları olan bir kişidir.
Üçüncü aday da sevgili Adnan ÖZTÜRK yalnız başkanın kendisine tavsiyesi en az iki dönem daha yöneticilik yapması ve akabinde başkanlık koltuğuna oturması yönündedir.
Şimdi bu üç adaydan içlerinde en kuvvetlisi sayın Turgay KIRAN lisenin ve Özhan başkanın desteğini arkasına alırsa şüphesiz başkan seçilecektir.
Şimdi daha ilginç bir gelişmede şu an mecliste görüşülen dernekler yasası ki !!!bu yasanın çıkması kesin o zaman ne olur ilk üç ay içinde yeni tüzük düzenlenir .İkinci üç ay içersinde olağanüstü genel kurul yapılması zorunlu olacaktır.
Bu şartlar altında yeni yönetimin işi bayağı zor.Ama yapılması gerekenler belli bakalım zaman neyi gösterecek.
>Abi ben bunların hepsini Özhan'ın düşüncelerini,faliyetlerini yemek yapılmadan önce Gökçe'ye ve sanırsam Onur Abi'ye söylemiştim.
Kıran'ın ismini senden duymakla beraber ben kendisini çok sevmem.Zira Kıran'da Canaydın'ı hiç sevmez buna rağmen Canaydın onun ismini işaret ederse bu çok düşündürücü bir olaydır kaldı ki bu olay sadece klübü liselilerin himayesine tekrar alma isteği ile yapılmış demektir.Yani GS'n çıkarları doğrultusunda bir hareket değildir.
>Şahsi düşünceme göre Özhan Canaydın kongreyi yönetim seçtirebilecek seviyede yönlendirme kapasitesine şu gün itibariyle sahip değildir.Seçildiği ilk yıl belki olurdu ama bugün çok zor.Polat'ın sadece Beyazıt kibi İnan Kıraç ve Alp Yalman gibi isimlerin desteğini alması lazım.Kaldıki Süren tayfası ile arası zaten iyi.
>ALİ DÜRÜST mümkün mertebe bu kulübe başkan olmasın zira kendisi hiç bir zaman taşın altına elini koymayı göze alamamıştır şu andada beklediği olay stadın bitmesi ve borçların en azından yarı yarıya ödenmesidir.Ondan sonra nasıl aday olacağını heğimiz göreceğiz şahsen korkaklarda işim yok.
>Bugün POLAT bu işi yaparken Ege Seramik büyük sıkıntı içinde işin başında kaç yaşındaki İbrahim Amca varken yapıyor mesaisini esirgemiyor.
>Adnan Öztürk'te gerçekten başkan vasıflı bir adam bende bir zamanlar Özhan yerine o başkan olsun çok istemiştim fakat onu bu yaşta başkan yapmaz bizim liseli dinazorlar!
>Ayrıca Özhan bugün ak dediğine 6 ay sonra kara dicekse ki yıl içindeki röpörtajlarında 'bu yönetim başarılı' gibi bir çok söz söylemiştir kendisi bu onun kaypaklığının belgesi olur.
>Her ne kadar faliyetlerinden haberdar olsamda umarım böyle bir yapılanmaya girmez demek istiyorum.