arkadaşlar şimdi son durum nedir bu 2 şahıs bizim transfer listemizde mi değil mi nedir durum
Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:arkadaşlar şimdi son durum nedir bu 2 şahıs bizim transfer listemizde mi değil mi nedir durum
ayrıca ceza verilmediği sürece olmuyor diye biliyorum ama daha iyi bilen arkadaşımız varsa aydınlatırsa sevinirimKutay Çamcı' Alıntı:Beşiktaş maçından önce yeni uzun gelse iyi olacak.
Bu arada diskalifiye edilen oyuncu mütakip maçta da cezalı oluyor mu ?
Chatman diskalifiye edildi de
Ekleme : Yerine giren Mims de diskalifiye edildi . :roll:
Ekleme 2 : Sanırım Hakan Demir de diskalifiye edildi
Emre Satır' Alıntı:ben bi isim sunacam.tam bir 5 numara adamda her şey yerinde nba patentli ve muhteşem bir fiziği var.çarptığı adamı yıkıyor kesinlikle zizic satılıp onun yerine kepez belediyesinden robert traylor alınmalı.alınırsa pota altında kimse onu durduramaz ve cemalede büyük yardımcı olur
ayrıca ceza verilmediği sürece olmuyor diye biliyorum ama daha iyi bilen arkadaşımız varsa aydınlatırsa sevinirim[/quote:1migjjch]Can Akan' Alıntı:[quote="Kutay Çamcı":1migjjch]Beşiktaş maçından önce yeni uzun gelse iyi olacak.
Bu arada diskalifiye edilen oyuncu mütakip maçta da cezalı oluyor mu ?
Chatman diskalifiye edildi de
Ekleme : Yerine giren Mims de diskalifiye edildi . :roll:
Ekleme 2 : Sanırım Hakan Demir de diskalifiye edildi
Kutay Çamcı' Alıntı:Sanırım oynayamayacaklar en azından bizim maçta ayrıca bir ceza almasalar bile ayrıca Hakan Demir'de takımın başında olamayacak . Şöyle bir madde varmış çünkü
TBF disiplin yönetmeliği madde 39.2
Resmi bir müsabaka esnasında hakem tarafından oyundan çıkarılan sporcular ile, antrenör ve/veya yedek sırasında oturan diğer sporcu ve görevlilere çalınan teknik faul sebebi ile veya doğrudan ihraç edilen antrenörler bir dahaki müsabakaya katılamazlar.