graves iyiydi ya ...
Hüseyinde 2.12.Bence Josh Powell rahat yedekler Hüsoyu hemde oyuna sertlik getirir.Gelirse büyük iş olur...Doğan Aksu' Alıntı:josh powel 2.06 bu bana soru işareti yarattırıyor
kaliteli oyuncu fakat 3 numaramızın pivotumuzdan uzun olması pek doğru değil pivotumuz en az 2.10 olmalı bana göre
Hüseyinde 2.12.Bence Josh Powell rahat yedekler Hüsoyu hemde oyuna sertlik getirir.Gelirse büyük iş olur...[/quote:3rvkubko]Eren Aydın' Alıntı:[quote="Doğan Aksu":3rvkubko]josh powel 2.06 bu bana soru işareti yarattırıyor
kaliteli oyuncu fakat 3 numaramızın pivotumuzdan uzun olması pek doğru değil pivotumuz en az 2.10 olmalı bana göre
Doğan Aksu' Alıntı:josh powel 2.06 bu bana soru işareti yarattırıyor
Doğan Aksu' Alıntı:bazı arkadaşlardan kastın benim büyük ihtimalle peki bak bakalım benim mesajlarımdan birinde zizicin boyu çok ideal süper gibi laflar etmişmiyim ? her zaman isteğim en az 2.10 luk bir pivottu zizic gelmeden önce de böyleydi gittikten sonra da böyle hep de böyle kalacak
Sandro gelse takım 2 level atlar .Tugay Aktepe' Alıntı:Bize Sandro Nicevic tipinde bir oyuncu lazım.
Keşke Sandro kadromuzda olsaydı...
Can Akogul' Alıntı:Skor yönü olmayan pota altını karartacak atletik birini arıyorsak Fatihi bıraktığımıza üzülürüm
Gaines , nbdl de oynuyor. 35 dakikada 15 sayı, 10 rebound la tanıdık performansı yakalamış durumda.