G
Guest
Misafir
Gelecek olan uzun yüksek ihtimal Gaines olacakmış, plase ise Adeleke!
J.Jones da listede mi? Yoksa o arkadaş kendince şaka mı yapmış...Eyüp YILDIZ' Alıntı:Gelecek olan uzun yüksek ihtimal Gaines olacakmış, plase ise Adeleke!
J.Jones da listede mi? Yoksa o arkadaş kendince şaka mı yapmış...[/quote:3794pyhc]J.Jones listede yok.Emrah Bakın' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":3794pyhc]Gelecek olan uzun yüksek ihtimal Gaines olacakmış, plase ise Adeleke!
Eyüp YILDIZ' Alıntı:J.Jones listede yok.
En son NBDL idi.Hala orda zannedersem...Emre ELMALIDEREOĞLU' Alıntı:Belki 234 kere sorulmuştur ama Gaines suan nerede?
Chris Owens olurdu işte.Arda Öztürk' Alıntı:Gaines'i çok seviyorum ama Milo varken aynı tipte 2.oyuncuya ne gerek var bilmiyorum.Bize sırtı dönük oynayan post-up yapabilen uzun ve kalıplı bir adam gerekli.
Arda Öztürk' Alıntı:Gaines'i çok seviyorum ama Milo varken aynı tipte 2.oyuncuya ne gerek var bilmiyorum.Bize sırtı dönük oynayan post-up yapabilen uzun ve kalıplı bir adam gerekli.
Osman Aydın' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":27ipflb1]Gelecek olan uzun yüksek ihtimal Gaines olacakmış, plase ise Adeleke!
oğuz savaş gibiArda Öztürk' Alıntı:Gaines'i çok seviyorum ama Milo varken aynı tipte 2.oyuncuya ne gerek var bilmiyorum.Bize sırtı dönük oynayan post-up yapabilen uzun ve kalıplı bir adam gerekli.
[/quote]Eyüp YILDIZ' Alıntı:Gelecek olan uzun yüksek ihtimal Gaines olacakmış, plase ise Adeleke!