Can Akogul' Alıntı:Salsabaskette Gaines in geleceği yazılmış.
http://www.salsabasket.net/
Umut' Alıntı:Ne kadar asparagas haber varsa büyük kısmı megabaskette.Siteye baktığınızda ''CSKA'nın ödü koptu'' 'dan belli olmuyor mu gerçeklik paylar
Adeleke geldi mi gelmedi mi bilmiyorum, megada yayınlandığı doğru anlamına gelmez çünkü ona kalsaydık kimler gelmişti sene başında kimler ) Ben, çok sağlam bir kaynakla birebir görüşme imkanı yakaladım.Transferi sanırım bu döneme yetişmeyecek ama olur da birgün o formayı giydirirsek yer gök yerinden oynayacak bir oyuncu.Hala almaktan vazgeçmediler,problemleri çözmeleri durumunda oyuncu yarın da gelebilir, gelecek sene de..Umarım beklediğimize değer..
Umut' Alıntı:Ne kadar asparagas haber varsa büyük kısmı megabaskette.Siteye baktığınızda ''CSKA'nın ödü koptu'' 'dan belli olmuyor mu gerçeklik paylar
Adeleke geldi mi gelmedi mi bilmiyorum, megada yayınlandığı doğru anlamına gelmez çünkü ona kalsaydık kimler gelmişti sene başında kimler ) Ben, çok sağlam bir kaynakla birebir görüşme imkanı yakaladım.Transferi sanırım bu döneme yetişmeyecek ama olur da birgün o formayı giydirirsek yer gök yerinden oynayacak bir oyuncu.Hala almaktan vazgeçmediler,problemleri çözmeleri durumunda oyuncu yarın da gelebilir, gelecek sene de..Umarım beklediğimize değer..
Kutay Çamcı' Alıntı:Umut' Alıntı:Ne kadar asparagas haber varsa büyük kısmı megabaskette.Siteye baktığınızda ''CSKA'nın ödü koptu'' 'dan belli olmuyor mu gerçeklik paylar
Umut bey ben tam anlamadım. Yer gök inletecek oyuncu Adeleke mi yoksa başka bir oyuncu var da listede kast ettiğiniz o mu ?
erenbekdemir' Alıntı:vay be sonunda nijeryalı basketbolcuda almış olucaz.......
good morning, my friendkoray şuekinci' Alıntı:Arkadaşlar pek yeri değil ama
Kepez, Fitch ile imzaladı!
Ne yalan soyleyeyim keşke biz alsaydık