Cogito
0
caglarkeceli' Alıntı:pero antic hangi takımda oynamaktadır?Emir Kalyoncu' Alıntı:Aslında Pero Antic olsaydi en baba transfer olacakti ama bakalım son karar ne olacak.Pero Antic Mario Kasundan bile daha kaliteli!
L. Rostov
caglarkeceli' Alıntı:pero antic hangi takımda oynamaktadır?Emir Kalyoncu' Alıntı:Aslında Pero Antic olsaydi en baba transfer olacakti ama bakalım son karar ne olacak.Pero Antic Mario Kasundan bile daha kaliteli!
Jankunas olmazsa da pero antic olsun.Zizicle kasunla falan kıyaslanamaz ama bence faydalı olabilirBayram Kurtulmuş' Alıntı:Dua ediyorum Jankunas Sarı Kırmızılı Formayı Sırtına geçirsin diye ...
Emir Kalyoncu' Alıntı:Telekom ile yapilacak birlesme sonrasi Telekomdan Serkan Erdogan,Bekir Yarangume,Michael Wright,Erwin Dudley(T.C statusunde) gelmeli.
Roderick Blackney,Kris Lang,Kennedy Winston,Ercument Sunter ve digerleri kalsin kullanıma musait degil
Birde Turk Telekom bize NBA'De kadroya giremeyen Willie Solomonu hediye etse Sampiyonluk bastan garantilenir!
Willie Solomon-Serkan Erdogan-Milan Gurovic-Jankunas-Huseyin Besok
Yedekler:Cuneyt Erden,Antonio Graves,Bekir Yarangume,Erwin Dudley,Michael Wright,Cemal Nalga,Kerem Gonlum
Coach:Jasmin Repesa
Thank you very much Turk Telecom CEO'su
Antic geçen sezon willie deane le beraber Lucoil Academic takımını taşıyan oyunculardan biriydiMurat Şimşek' Alıntı:Antic i tanımıyorum ribaund yönünden zayıf belli ama bu işi yapan oyuncularmız var zaten.Bu transferin yararlı olacağını sanmam alınacak oyuncu bence jankunastır.Bu transfer ancak bizi istediğimiz hedeflere götürebilir.
bunu biraz daha açarmısın bildiğin ya da tahmin ettiğin bişey mi var?Ali Demirci' Alıntı:Adım gibi eminim bu Litvanyalı haricinde, diğer adı geçenleri Koray Hoca bu takıma almaz. Burada ismi telaffuz edilmeyen fişek gibi bir elemanda gelirse şaşırmam 8)
Ne Boisa ne de Antiç...
serdilcan cangözlü' Alıntı:[quote="Emir Kalyoncu":1ljg1w9z]Telekom ile yapilacak birlesme sonrasi Telekomdan Serkan Erdogan,Bekir Yarangume,Michael Wright,Erwin Dudley(T.C statusunde) gelmeli.
Roderick Blackney,Kris Lang,Kennedy Winston,Ercument Sunter ve digerleri kalsin kullanıma musait degil
Birde Turk Telekom bize NBA'De kadroya giremeyen Willie Solomonu hediye etse Sampiyonluk bastan garantilenir!
Willie Solomon-Serkan Erdogan-Milan Gurovic-Jankunas-Huseyin Besok
Yedekler:Cuneyt Erden,Antonio Graves,Bekir Yarangume,Erwin Dudley,Michael Wright,Cemal Nalga,Kerem Gonlum
Coach:Jasmin Repesa
Thank you very much Turk Telecom CEO'su
Sali gunu oldu. yetisecekmi bugune acaba?Eyüp YILDIZ' Alıntı:Transfer heran bitebilir, salı akşamı hala burada transfer haberi yoksa, o zaman Türkiye kupası maçlarına yetişmeyecek anlamına geliyor!
Timur Saglam' Alıntı:Jankunas olmazsa, Buducnost'un 88 dogumlu 4 numarası V.Dasic'i takımda gormek isterdim. Ayakları yavaş olsa da vucudunu iyi kullanıyor, eli duzgun vb. bircok artıya sahip, gelişme potansiyeli var.
1m$ ve ustu maliyete dususte olan +30 yaş avrupalı almaktansa, bonservis odeyerek aynı maliyete ulaşacak olan genç avrupalılar, alabileceklerimiz, uzerine yogunlaşsak daha hoş olur.