O yazı zaten haber metninde geçmiyor, habere yorum yapan üyelerden birinin yazdığı yazı. Kesin birşey yok yani henüz, yanlış anlaşılmasın..
Bir habere yorum yazan "kiril" bir arkadaşın yorumuna yorum yapan arkadaşa yorum yazıyoruzFerhat Yeşiltaş' Alıntı:O yazı zaten haber metninde geçmiyor, habere yorum yapan üyelerden birinin yazdığı yazı. Kesin birşey yok yani henüz, yanlış anlaşılmasın..
Eser Atalay' Alıntı:Bir habere yorum yazan "kiril" bir arkadaşın yorumuna yorum yapan arkadaşa yorum yazıyoruz
transfer topiği değil enigma şifrelerini çözüyoruz
Ferhat bu arada imzan dikkatimi çekti "tiamat" danmı:=)
Emir Kalyoncu' Alıntı:http://www.basketball.ru/news/main/main_17049.html
Eyvah!! BC Kiev dagildi tek anlamiyla. Habere gore Scooniee Penn'e Lietuvos Rytas kanca taktı sezon sonuna kadar.Kenan Bayramovic'e Avrupadan 2 takım,Jovo Stanojevice ise ulkesine veya Almanyaya donecegi konusuluyor.
BC Kiev'li taraftarlar ise tamamen isyan etmis durumda!
Emir Kalyoncu' Alıntı:!!!! Sanırım Kenan Bayramovic Istanbul yolunda yani demek oluyor ki bu.... :shock:
?????? 20:12 17 ??????? 2009 ?.
????? ?? ????? ????? ?????? ???? ???? ????????? ?????? ????? ?????????? ??????? - ???? ? ???????. ???, ??? ??????? ???????, ????? ???? ? ???? ??????? ???????!(ISTANBUL DEMEK) ???? ? ?????? ???? ?? ??????????. ?????? ??? ??????, ?? ? ?????? ????????. ? ????? ???????? ????????????? ???????????, ?????? ????? ???????, ? ??????... ?? ???? ???? ????? ???????? ?????????? ???? - ????????. ????
http://www.basket.com.ua/index.php?opti ... &Itemid=85
Salih GOZMEN' Alıntı:Bajramovic Türkiye'ye doğru!
Maddi sorunlar nedeniyle Ukrayna'nın BC Kyiv takımından ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Bosnalı power forvet/pivot Kenan Bajramovic 'in Türkiye'ye transfer olacağı iddia edildi.
Ukrayna medyasında çıkan haberlere göre uzun süredir BC Kyiv'den alacaklarını tahsil edemeyen ve bu ekipten ayrılması beklenen Bajramovic içinTürkiye'den Galatasaray Cafe Crown başta olmak üzere birkaç kulübün devrede olduğu ifade edildi. Bosnalı oyuncunun da, Türkiye'den gelen tekliflere sıcak baktığı ancak kesinkararını önümüzdeki günlerde vereceği öğrenildi.Öte yandan Kyiv'de forma giyeneski Efes Pilsenli Scoonie Penn 'in, Cajasol'e giden Branko Milisavljevic 'in boşluğunu doldurmak isteyen Lietuvos Rytas ile görüşme halinde olduğu gelen haberler arasında./ MERT GENÇ
Turkbasket
YASİN AYDIN' Alıntı:Merhaba arkadaşlar ben foruma yeni katıldım.Bu formu ilk defa bugün gördüm,bana dün fb li bir arkadaş tavsiye etti.Çok kaliteli dedi ama Gsbasket diye ben üye olmadım.Sen Galatasaraylısın,sen git ol dedi.Bende bugün gelip bir kontrol ettim,gerçekten seviyeli güzel bir forum,inşallah beni kabul edersiniz. Bende küçüklere abilik,büyüklere kardeşlik yapmış olurum.
Forumda okuduğuma göre Jankunas ve Bajramoviç diye isimleri geçiyor genelde forum üyelerinin istedikleri isimler.Şu iki ismden bence en yararlı olacak olan isim Jankunas dır.Hem genç hem de liderlik vasfı olan muhteşem,3 4 5 oynayabilen bir oyuncu.Bajromoviç yaşlı diye bence alınmamalı,ha kalitesine bişey demiyorum ama ben olsam Jankunas ı getiririm.
YASİN AYDIN' Alıntı:Bajromoviç yaşlı diye bence alınmamalı,ha kalitesine bişey demiyorum ama ben olsam Jankunas ı getiririm.