G
Guest
Misafir
abi bırakalım o paragözüde GÖNLÜMündeki KEREM i alalım yeter ona gerek yok..[/quote:k92mk25l]Abi derkenEmre Evren İçöz' Alıntı:[quote="Bağdat KAYNAK":k92mk25l]G Kerem Tunçeri
PF Kerem Gönlüm
Çok güzel olur.
abi bırakalım o paragözüde GÖNLÜMündeki KEREM i alalım yeter ona gerek yok..[/quote:k92mk25l]Abi derkenEmre Evren İçöz' Alıntı:[quote="Bağdat KAYNAK":k92mk25l]G Kerem Tunçeri
PF Kerem Gönlüm
Çok güzel olur.
şu anda öyle bir oyuncu var o da engin atsür.keşke onu alabilsek ama sakatlıktan yeni yeni kurtuluyo.Bağdat KAYNAK' Alıntı:
Bize kaliteli bir Türk Guard lazım bence. Paragözlük önemli değil de. Sonradan Fenerli çıkmasın yeter.
Ugur sen yapma ya negini begeniyorsunuz Bekirin sadece ceza sutlarını sokan savunmasıda fena olmayan bir oyuncuUğur YILMAZ' Alıntı:Keşke seneye yerli rotasyonumuzda Bekir'i bulundurabilsek...
Ugur sen yapma ya negini begeniyorsunuz Bekirin sadece ceza sutlarını sokan savunmasıda fena olmayan bir oyuncu[/quote:1wudzsq7]Okan DAMGACI' Alıntı:[quote="Uğur YILMAZ":1wudzsq7]Keşke seneye yerli rotasyonumuzda Bekir'i bulundurabilsek...
Emre Evren İçöz' Alıntı:PG Hakan köseoğlu
SG Evren büker
SF Bekir yarangüne
PF Kerem gönlüm
C Oğuz savaş
böyle bir türk kadrosu düşünmek bile güzel
Okan DAMGACI' Alıntı:artık cok kaliteli bir oyun kurucu almamız lazım gelecek sezon icin Jako Lakovic gibi Tarrel Mcrıntyre gibi gerci suanda lakovici getirebilecek tek takım efes ama Mcrıntyre gelse muthis olurdu bana sacmalama hayal falan demeyin sartları zorlarsak gelebilir
bu oyuncu bizemi gelcekmiş pekiMuhammet Çelebi' Alıntı:Utah - Lakers play off ilk maçını seyrederken Lakers'te oynayan bir oyunucunun işinin sadece imzaya kaldığını söyledi.İsmini tam duyamadım ama o anda takımına şu kadar katkı yaptı dedi.Josh Powell'dan bahsediyordu o an.Bu konu hakkında bilgisi olan varmı?
bu oyuncu bizemi gelcekmiş peki[/quote:3f3qf4cx]semihçiğdem' Alıntı:[quote="Muhammet Çelebi":3f3qf4cx]Utah - Lakers play off ilk maçını seyrederken Lakers'te oynayan bir oyunucunun işinin sadece imzaya kaldığını söyledi.İsmini tam duyamadım ama o anda takımına şu kadar katkı yaptı dedi.Josh Powell'dan bahsediyordu o an.Bu konu hakkında bilgisi olan varmı?