• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elmedin Kikanovic mi ?

Josip Sakota?
Nikola Lakovic?
Slavisa Vukovic?
Nikola Delic?
Dino Kurbegovic?

okuldan geldiğimde inş transfer bitmiş olur :oops:

pek fazla bosnalı oyuncu bilmiyorm hangi bosnalı acaba bize sınıf atlatabilirki :roll:

Kikonovic ya da Bajramovic'tir insallah, Bajramovic'in Kiev'de 800bin euro civarına oynadıgı yazılıyordu. Gelirse hakikaten sınıf atlatır.

yeter artık durmadan bir oyuncu alırız duyum sağlam diyorsunuz heyecanlanıyoruz :D ...

2 gün sonra yeni duyum geliyor artık alalım ne alcaksak .... her gün büyük bir heycanla giriyorum ama bir transfer göremiyorum. Yarın inşallah biter şu levelli transfer :D:D

vallahi bu duyum sağlam :)

Bosna ;)

Ya Yunus ve diğer arkadaşlarım.
İsim biliyorsanız paylaşın, bilmiyorsanız hiç paylaşmayın.
Sarı çizmeli Mehmet Ağa mı gelecek kim gelecek ?
Transfer konusunda çok hassasım kimse kusura bakmasın :)

yalnız bir konuyu anlamış degilim ne zaman girsem bir kac oyuncunun adı geciyor bildiginz ne ise acıklarmısınız acaba
bilerekmi acıklıyorsunuz sadece temennimi?

Eski mesajlari karistirdim az once. Emir abi (Kalyoncu) Esteban Batista gonlumden gecen isim demis. Az once baktim Esteban Batista Arjantin Liginde Libertad de Sunchales diye bir takima gitmis. Istesek alamazmiydik diye dusundum kendi kendime. Yazik olmus. Bize level atlatacak bir oyuncu idi.

Istatistik: Estaban Batista
http://www.latinbasket.com/player.asp?C ... erID=45196

Kutay Çamcı' Alıntı:
İnterbasket'de bir kullanıcı Kiev'de madde problemler olduğunu ve Scoonie Penn, Goran Jeretin, Clay Tucker, Kenan Bajramovic, Jovo Stanojevic ve Brent Wright'ın serbest durumda olduğunuz yazmış.

Kendi sitelerinde de yazıyor. Manuchar Markoishvili dışında tüm yabancılarını serbest bırakmışlar.

Yunus şu ismi bir söyle istersen sabah,akşam bu transferin hayaliyle yaşıyorum :)

Hiç değilse bu sayede bir üst tura çıkacağız sanırım :P

Nedzad Sinanovic ve Bosna'li Aziz Bekir arasinda bir cok sey gecmis olabilir neden olmasin?

Sinanovic Real Madrid'te ki ogrenimini basariyla tamamladi ve sirada Galatasarayda Avrupanin aranılan pivotlarindan birisi olma zamanı geldi.Jankunas-Sinanovic veya Boisa! Bence siralama boyle!
Sinanovic.jpg

yunustaylan' Alıntı:
aldığım önemli bir duyuma göre ;

1987 doğumlu Bosna'lı bir uzunu almaya çalışıyormuşuz!
Ona gore oyuncular yazilsin.

o bosnalı nın olma ihtimali çok yüksek olabilir!

şuan 2 abd li, 1 bosna ve 1 hırvatla görüşülüyormuş!

1987 dogumlu bosnali genc. Keske 1987 dogumlu hirvat genc olsa idi duyum. Ante Tomic derdim. Sirp genclerden ise. Tadija Dragicevic var tabiki. Cok ustun bir uzun. Gecen sezon uleb cup Besiktasa karsi oynar iken mest olmustum.Umarim siradan bir oyuncu gelmez. Yanliz ben Koray hocaya guveniyorum. Courtney sims veto yedi. Courtneyden iyi oyuncu gelir umarim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri