• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet Yenilmez' Alıntı:
solomon takasta sacremanto kingse gitmiş tutunamıyacak galiba nba de
daha bugün boston a gittiği sölendi takasla

solomon şuan bostonda ve rondonun yedeği xD

Şu an Boston Celticste Solomon...Ama Rashid gibi her maç 8-10 asist yapacaksa kabul edebilriiz.

Boston'dan da Kings'e takas oldu...

toronto > boston > sacramento> galatasaray olsa hayır demem acıkcası
rashide baglı eger rashidin saglık sorunu devam ediyorsa iyi olurdu

Oynamaya gitti Kings'e...
Parça değil istenen adamdı bu takasta,onun için zor gelir...

Yeterki gurovic gönderilsin transfer yapmasakta olur

yazık be zizic'in yerine bir uzun alsaydık bugun finaldeydik..
sezon bittiyor ve cag atlatıcak!!!! uzun oyuncuyu halaaaaaaa arayalım :oops:

Ozan Kemal Şen' Alıntı:
yazık be zizic'in yerine bir uzun alsaydık bugun finaldeydik..
sezon bittiyor ve cag atlatıcak!!!! uzun oyuncuyu halaaaaaaa arayalım :oops:

Guroviç i de gönderip onun yerinede skorer bir oyuncu alınmalı.Yeter artık. :P

1. Cuno, Atkins
2. Murat, Graves, Alican
3. Erdem, Transfer
4. Polat, Dejan
5. Huseyin, Cemal, Transfer

Salih GOZMEN' Alıntı:
1. Cuno, Atkins
2. Murat, Graves, Alican
3. Erdem, Transfer
4. Polat, Dejan
5. Huseyin, Cemal, Transfer
Şuan yazdığın kesinlikle şampiyonluğun formülüdür.

bazı arkadaslar transfer yapılsın dediğimizde ne acele ediyonuz dendi transfer abi bu acelesimi olur yapacan transferini oynayacan finalini ziziç bizi mahvettin seni ve guroviçi hiç unutmıcam

guro harbiden gezmeye gelmişsin hem de parkede gezmeye yazık

guronun yerine luke jacsonu alsak fena olmazmı ama ben yinede guroya hala destek verilmesi taraftarıyım ama lukede fena olmaz hani :P saygılar

Zizic in yerine oyuncu bakıyorduk artık Gurovic inde yerine bir oyuncu almak gerekiyor benim aklıma Bc Kyiv den ayrılan Clay Tucker geliyor boyu 1.95 cm belki tam bir 3 numara degil ama gelirse ciddi anlamda katkı vericegini düşünüyorum .

artık transfere gerek kalmadı nasıl ollsa türkiye kupasından elendik eurocuptan elendik...yapmanıza gerek kalmadı yapmayın...acelemiz yok zaten level atlatıcak oyuncuyu bulana kadar aramaya devam play offlar başlasın bi hele ondan sonra yapın

Bergutay Kızılkaya' Alıntı:
artık transfere gerek kalmadı nasıl ollsa türkiye kupasından elendik eurocuptan elendik...yapmanıza gerek kalmadı yapmayın...acelemiz yok zaten level atlatıcak oyuncuyu bulana kadar aramaya devam play offlar başlasın bi hele ondan sonra yapın
Eurocuptan elendik?
Sampiyonluk-Eurochallenge
Gurovic out-transfer
4.5- Transfer

Kenan Inan' Alıntı:
Zizic in yerine oyuncu bakıyorduk artık Gurovic inde yerine bir oyuncu almak gerekiyor benim aklıma Bc Kyiv den ayrılan Clay Tucker geliyor boyu 1.95 cm belki tam bir 3 numara degil ama gelirse ciddi anlamda katkı vericegini düşünüyorum .

Bu adamı tam tanımıyorum ama Çetin Yılmaz bizim maçı yorumlarken Tucker, takır takır atıyor diyordu. :)

Tucker mücadele yönü çok fazla bir oyuncu...Ya aslında 4 numara için bi ara asvelde oynayan ve bana göre çakma varejao olan adamı almalıyız...Forumdaki abilerde çok begenirdi o adamı ismini unuttum şu an..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri