E
Emin Doğanca
Misafir
Tabiki Murat daha yetenekli Burak sorduğun soruya bakBurak Barut' Alıntı:Emincim elbette yerli
Bu arada Murat Kaya mı Mrsiç mi desek sana cevap ne dersin
Tabiki Murat daha yetenekli Burak sorduğun soruya bakBurak Barut' Alıntı:Emincim elbette yerli
Bu arada Murat Kaya mı Mrsiç mi desek sana cevap ne dersin
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Bu hafta 2 oyuncu transferi daha netleşecek!
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Kutay selam!
Anlaşılmak üzere sanırsam, bu arada bütçemiz daralmasına rağmen bu sene daha planlı ve hızlı oluncakmış!
Yabancı transferleride yapılacak 2-3 hafta içinde, şimdilik öğrenebildiklerim bunlar.
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Kutay selam!
Anlaşılmak üzere sanırsam, bu arada bütçemiz daralmasına rağmen bu sene daha planlı ve hızlı oluncakmış!
Yabancı transferleride yapılacak 2-3 hafta içinde, şimdilik öğrenebildiklerim bunlar.
Cevher Özer(Ermal Kurtoğlu)Eyüp YILDIZ' Alıntı:Bugün 2 transfer daha açıklanacakmış, biri Can Akın ama diğer isimi alamadım, herkes bir tahminde bulunsun bakalım kim çıkacak
Ben Jason Kidd diyorum..... 8)
Cevher imzaladı Beşiktaşla.Sayit Aslan' Alıntı:Eyüp abi snde olmasan haber alamıycaz valla.Resmi siteden,gs li yöneticilerden daha çok çabalıyosun.Valla abi sndeki azmin ve sevginin yarısı yöneticilerde olsa her branşda şampiyonluğa oynarız.
inş. Cevher olur açıklanacak isim.
Yerli transferleri bu hafta bitecek dediğine göre dişe dokunur bir oyuncu yine alamıyoruz galibaEyüp YILDIZ' Alıntı:Yabancıların hepsi gitmiş sanırsam, bu hafta yerli transferlerinin hepsi bitecek, kimler kaldı, kimler gitti, vede kimler gelecek herşey belli olacak!
Sonraki hafta ise yabancı tercihleri ve transferleri olacak, bu sene bütçemiz azaldı ama daha planlı ve hızlı olmamız mutluluk verici!
Cevher Özer olursa mükemmel bir transfer olur!
Barut Sinan play off final serisinde bu kadar iyi oynamasaydı çok rahat alınırdı.Burak Barut' Alıntı:Sinan mı