Onur Karakuzu' Alıntı:bütçemiz 4milyon dolara düşmüştü ama ??
İletilerin tamamını okursanız anlarsınız..
Onur Karakuzu' Alıntı:bütçemiz 4milyon dolara düşmüştü ama ??
Can Akan' Alıntı:Bu arada İnanç Koç neden düşünülmüyor bence bu takımda gerekli katkıyı verebilecek yerli oyunculardan
Alperen Kaplan' Alıntı:[quote="Can Akan"n3t31he]Bu arada İnanç Koç neden düşünülmüyor bence bu takımda gerekli katkıyı verebilecek yerli oyunculardan
Bergutay Kızılkaya' Alıntı:acaba ersini alamadık bekir zaten gelmezdi alınabilecekler içinde yunus çankaya olamazmı?
Bergutay Kızılkaya' Alıntı:bence erkandan daha kaliteli bi oyuncu olan yunus tercih edilse kontratı devam ediyor olabilir ama sonuçta madem transfer yapılacak daha faydalısı dururken...
Alperen Kaplan' Alıntı:Teknik heyetin dediğine göre bir yabancı guard alacağız, genel menajerin dediğine göre bir yerli guard alacağız.
Bergutay Kızılkaya' Alıntı:tamam bütçe ile alakalıda göz var nizam var ben erkanın faydalı olmayacagını düşünüyorum erkanı alacaklarına hiç almasınlar daha iyi...
Alperen Kaplan' Alıntı:[quote="Bergutay Kızılkaya":180yno2d]tamam bütçe ile alakalıda göz var nizam var ben erkanın faydalı olmayacagını düşünüyorum erkanı alacaklarına hiç almasınlar daha iyi...
Alperen Kaplan' Alıntı:Erkan başarılı Beşiktaş takımının bir parçası idi.