G
Guest
Misafir
Bu hafta içi 5 numara imzayı atacakmış, ama kim olduğunu bilmiyorum
Haydi bakalım hayırlısıEyüp YILDIZ' Alıntı:Bu hafta içi 5 numara imzayı atacakmış, ama kim olduğunu bilmiyorum
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Bu hafta içi 5 numara imzayı atacakmış, ama kim olduğunu bilmiyorum
Abi yanında bonus olarak hoplayan zıplayan 4-5'te gelse süper olur.Eyüp YILDIZ' Alıntı:Bu hafta içi 5 numara imzayı atacakmış, ama kim olduğunu bilmiyorum
keşke olsa ama imkansız gibi bir şeydirUmutcan Doruk' Alıntı:Rüyamda Zizici almıştık :? :?
keşke olsa ama imkansız gibi bir şeydir[/quote:g8rtgroi]Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:[quote="Umutcan Doruk":g8rtgroi]Rüyamda Zizici almıştık :? :?
herşey isim mi ? bende aynı duygulardayım ama son cümlene katılmıyorum ...Ali Demirci' Alıntı:En büyük rakiplerimiz Banvit-Mersin-Darüşşafaka-Pınar Karşıyaka bu takımlar ile oynadığımız maçlarda alacağımız neticelere göre ligde yerimiz belli olur.
Vizyonsuz menajerler ve yöneticiler olduğu sürece bu takım boş salonlarda oynamaya devam eder.
Jasaitis dışında elle tutulur yabancı yok! Kimi izlemeye gidicez!
Ali Demirci' Alıntı:En büyük rakiplerimiz Banvit-Mersin-Darüşşafaka-Pınar Karşıyaka bu takımlar ile oynadığımız maçlarda alacağımız neticelere göre ligde yerimiz belli olur.
Vizyonsuz menajerler ve yöneticiler olduğu sürece bu takım boş salonlarda oynamaya devam eder.
Jasaitis dışında elle tutulur yabancı yok! Kimi izlemeye gidicez!
herşey isim mi ? bende aynı duygulardayım ama son cümlene katılmıyorum ...
Neyse ki artık Murat Özyer'e laf atmıyor olman da sevindirici Ali Abi
Ben bu seneki takımı geçen seneki takımdan daha çok merak ediyorum açıkcası.
İlginç adamlar toplandı ne çıkacak ortaya diye ciddi meraklar içindeyim.