Rakipler güçleniyor biz yerimizde sayıyoruz
Ali Alpar' Alıntı:yahu siz daha ne transferi istiyorsunuz? bir de özellikle tutturmuşsunuz 5 numara isteriz diye. en son transfer ihtiyacı olan yerimiz 5 numara pozisyonu. orada aslan gibi Cemal Nalga var, hatta yedeği Polat var, anlayacağınız var oğlu var...
Ali Abi, yiğidi öldür hakkını yeme. : ) Cemal bu oyununu istikrarlı bir şekilde devam ettirebilir mi bilmiyorum ama sezona iyi başladı.Ali Alpar' Alıntı:arkadaşlar,
yahu siz daha ne transferi istiyorsunuz? bir de özellikle tutturmuşsunuz 5 numara isteriz diye. en son transfer ihtiyacı olan yerimiz 5 numara pozisyonu. orada aslan gibi Cemal Nalga var, hatta yedeği Polat var, anlayacağınız var oğlu var...
Onur Yavuz' Alıntı:Ali Abi, yiğidi öldür hakkını yeme. : ) Cemal bu oyununu istikrarlı bir şekilde devam ettirebilir mi bilmiyorum ama sezona iyi başladı.
Biz en iyisi Telekom maçlarına gidelim. Çevremizdekilere Hüseyin Beşok´u göstererek; şu adam var ya bir zamanlar bizde oynuyordu diyerek kendimizi avutalım. : )
Eren Aydın' Alıntı:Cemal'i kazanmak istiyorsak onu yedeği olmadan oynatmak olmaz.
Çok güzel bir tespit dün itibariyle serbest kalmış kesinlikle katılıyorum avrupa basketbolunda bir döneme damga vurmuş Maccabi'nin efsane SARAS'lı A.Parker'lı N.Vujcic'li kadrosunun en önemli parçalarından biriydi. Başarısız 4 yıllık NBA denemesinden sonra artık Avrupaya dönme zamanı gelmişti yüksek olasılık iyi takımlar kapışacaktır(başta Maccabi ile beraber ispanyol takımlarının özellikle CAJA LABORAL ve UNICAJA'nın ilgi göstereceğini düşünüyorum).Deniz Baskın' Alıntı:Maceo Baston serbest birakildi ve alinirsa super bir transfer olur. Kabul ediyorum tam bir 5 değil ama bence rahatlikla takıma seviye atlatır ve cok maliyetli olacağını da sanmıyorum
haklısın gaines iyi bir oyuncu 1-2 tane süper smaç vurur hem seyirciyi hemde takımı havaya sokar.ama bize tam 5 numara lazım sims gibi bir adam lazım.Doruk Gölbaşı' Alıntı:C.Gaines'i alabilirsek bence müthiş bir iş başarırız. Madem mücadeleci, yırtıcı bir oyun oynamak istiyoruz alalım Gaines'i...