Hüseyin, yeryüzünde bu takıma 1 gram bile yaramayacak 4 nuamra varsa yazıyorsun. Biz 4 numara gönderelim diyoruz. Takıma iki tane sağ lam bir 5 alalım.Sen hala yok Ümit Sonkol, yok Cevher vs...
O atık dediğin Santiagoysa razıyımErdal Avcı' Alıntı:Fatih Solak'in gelmesini ve Efes'in döküntülerini almayı istemiyorum o kadar.Araştırsalar NBDL'de İtalya'da Fransa'da alınacak daha iyi isimler bulunur.
Yunus Taylan' Alıntı:Hüseyin, yeryüzünde bu takıma 1 gram bile yaramayacak 4 nuamra varsa yazıyorsun. Biz 4 numara gönderelim diyoruz. Takıma iki tane sağ lam bir 5 alalım.Sen hala yok Ümit Sonkol, yok Cevher vs...
Santiago bizim takım için gerçekten iyi transfer olur yaşı 34 olsadaAli Bozgeyik' Alıntı:Ya Santiago sanki emekli gibi konuşuyorsunuz,Santiago bu ligde istediği kadar oynar,benim diyen uzunada üstünlüğünü rahatlıkla kabul ettirir...Santiago yaşlı filanda değil ayrıca...
Can Akan' Alıntı:Santiago bizim takım için gerçekten iyi transfer olur yaşı 34 olsada
Diğer Taraftan Esteban Batista da çok süper olur ama onu takımı bırakmaz sanırım şuan fitchin takımı fuenlabrada da 17.4 sayı 9.0 ribaund ortalamalarıyla oynuyor.
Para sıkıntımız olmasaydı bonservisini verip alabilseydik süper olurdu.
Ali Bozgeyik' Alıntı:Bu takımın bir değil,İki pivot'a ihtiyacı var onun için Fatih solak yeterli filan değildir...Her maçı karşıyaka maçı gibi kazanamazsın,o kadar ribaunt verirsen tokatlar elin adamı...
Eren Aydın' Alıntı:Abi Santiago'un dakikalarının ligle alakası yok. ligmizde avrupa kadar sert oluyor çoğu zaman. 20 dakikaları kaldıracağını hiç sanmıyorum. Kaldırsa bile Efes'le 300bin dolara anlaşmıştı, bizden daha azını isteyeceğini sanmıyorum. Onun yerine kendini kanıtlama gayreti içinde olan veya daha canlı birini almak daha mantıklı. sonuçta türk uzunda lazım. Para sorunumuz yoksa iş başka ama.