konuyla pek ilgisi olmayacak ama tahkim kararını cuma günümü açıklayacak ona göre mi yapılacak transfer anlamış değilim ?
Eren Sadıç' Alıntı:Galatasaray Cafe Crown'un yeni antrenörü Cem Akdağ, gelişmelerin ardından takımıyla çıktığı ilk Avrupa maçının ardından ilginç açıklamlar yaptı. Akdağ, Alba Berlin'e kaybedilen 87-77'lik maç sonrasında, "Ben bu takıma 5 gün önce geldim ve sadece 1 idman yaptım. Takımdaki iki önemli oyuncuyu kaybettik. Yeni bir menajerimiz vardı ama 2 gün sonra kendisi gitti ve takımda büyük bir kaos var. Maçta savunma ribauntları alamadık Savnuma organizasyonunu kuramayınca Alba kolay sayılar buldu. Hücumda bilmediğim bir çok oyunumuz vardı. Bu nedenle asistan coachtan bilgi aldım. İleride herşey daha iyi olacaktı. Çünkü yönetimimiz yeni oyuncular alacağımızı söyledi. Fatih Solak ile anlaştık ancak bir ABD'li basketbolcu daha alacağız" dedi.
Kaynak: http://www.basketdergisi.com/Haber.aspx?ID=2017&CatID=5
Gerçeği bu siteye fazla güvenmiyorum. Ama Fatih yararlı olur şu aşamada bize ribaunt olarak en azından.
Sercan Karabıçak' Alıntı:Bu takımın ilacı Gerald Fitch tir geçen sezon kepezi tek başına ligte tuttu bizimde eski sayı kralımız ispanya ligindede 41 sayı filan atıyo keşke gelse.....
Eren Bekdemir' Alıntı:bi kere attı bismillah geçen hafta 14 attı...yakındada sorun çıkartmaya başlar