2010-11 Eurocup & Eurochallenge

Karşıyaka 3 sayı çizgisi gerisinden çok sayı yedi şu ana kadar. Çok fazla da faul yapıyorlar... Eldridge ve Holston yine pek ortalarda yoklar, skorda yük Andre Smith'e biniyor. Skor anlamında ilk maçının aynısı görünümünde maç şu anlık...
 
Bir tarafta Fülker'in maçlarındaki ateşli sunum, diğer tarafta Avrupa'da kalan tek Türk takımı Karşıyaka'nın maçındaki ruhsuz sunum. Cidden yorumsuz bu kanal.
 
Dış atış yüzdesi maç boyunca böyle gitmez, o zaman işler tersine dönebilir deriz de 10/16 üçlük yüzdesiyle oynuyor Petersburg. Karşıyaka´nın buradan maçı çevirmesi zor görünüyor. Misafir takım ısrarla seyirciyi maça sokmaya çalışıyor ama KSK´de pek iş yok.

Ekleme: Sonuca etki etmeyebilir ama Zupan´ın hareketine sportmenlik dışı vermeyen hakem üçlüsüne söylenecek söz yok!
 
ismail şenolun nba anlatımlarınıda biliyoruz, sevdiği takımın maçıysa mesela Spurs gibi, bonner bir üçlük atınca bir tarafını yırtıyor. üstelik bu adam özünde karşıyakalı ama fenerlide 2 takımlı yani.
 
71 - 89 kaybetti Karşıyaka... Maçın başlarında dediğim gibi, Eldridge ve Holston'dan katkı alamadılar yine ve bu sonuç ortaya çıktı. Canları sağolsun
 
Şu maçı izledikten sonra kendi adıma üzüldüm Spartak'ı elediğimiz için..Karşıyaka iyi dayandı ama kilit oyuncularının gününde olmaması ve oyunun son bölümünde karşı cevap verememeleri farkın daha da açılmasına neden oldu..Gene de sınırlı bir kadroyla buralara kadar gelmeleri de başarı onlar adına..Beverley ve Zupan'ı da buradan öpüyoruz..
 
Karşıyaka bi Shumpert değil,abartılan arenayı da gördük.



Kardeşim bu sezon kendi sahamızda lig ve avrupada oynadığımız toplam 19 maçta, 16 galibiyet aldık.
Abartmıyoruz yani bu takım kendi sahasında bambaşka oynuyor..
Ama sonuçta spor illaki hepte kazanıcaz diye bir kaide yok, spartak bizden daha iyi kadroya sahipti galibiyeti aldı ve gitti.
 
Kardeşim bu sezon kendi sahamızda lig ve avrupada oynadığımız toplam 19 maçta, 16 galibiyet aldık.
Abartmıyoruz yani bu takım kendi sahasında bambaşka oynuyor..
Ama sonuçta spor illaki hepte kazanıcaz diye bir kaide yok, spartak bizden daha iyi kadroya sahipti galibiyeti aldı ve gitti.

Açıkçası bana anlatılan arena benim beklentilerimi karşılamadı.Galatasarayın oradan çıkabileceğini düşünüyorum.Hakan Demirin 3 senelik planının 2.senesinde eurochallenge çeyrek finali başarıdır.Karşıyakayı güzel günler bekliyor.
 
İnşallah kardeşim herşeyi adım adım düşünüyoruz
Seneye daha iyi bir kadro, eurocup ve ligde daha iyi sonuçlar bekliyoruz
Tahminim sizde euroleague ön elemesine katılırsınız.
 
İsmail Şenol genelde sakin anlatır maçı. Ayrıca çok iyi de bi spiker bana göre ve oldukça bilgili özellikle Nba konusunda. ve bildiğim kadarıyla Atlanta Hawks'ı tutar. Hatta eminim buna.
 
Unics Kazan,Cedevita'yı dağıttı dün.Sevilla'da ev sahibi Benetton'u yendi.

Bugün finalde Unics Kazan çılgın atmaya devam ediyor. 32-16 ilk çeyrek sonucu

Çoğu forum üyesinin beklediği gibi Unics şampiyon.
 

Üst