2010-11 Eurocup & Eurochallenge

Iverson da Cevher de oynamamış bugün. Chatman da insanüstü performans gösteremeyince patladılar.. Burak Bıyıktay'a daha ne kadar sabretcekler acaba :)

Rumlar hiçbirşeylerini yitirmediklerini tekrar belli ediyorlar ama kazanamadıkları şey aynı şekilde duruyor.İnsanlık!

Düşünüyorum, acaba bu olaylar Türkiye´de yaşansa neler olurdu!..

Sanırım ülkemizin tüm takımları ihraç edilirdi kupalardan, Avrupa takımları bir daha Türkiye´ye gelmemek için bu olay sürekli koz olarak kullanılırdı...

Sütü bilmem de, yıllarca Karşıyaka'nın Türk takımlarına yaptıkları bunlardan farksız mıydı ?

Türk takımlarına edilmedik küfür, atılmadık cisim bırakmayan Karşıyaka'ya üzülmeli mi başka tepki mi verilmeli bilemedim !

Burak Barut' Alıntı:
Sütü bilmem de, yıllarca Karşıyaka'nın Türk takımlarına yaptıkları bunlardan farksız mıydı ?

Türk takımlarına edilmedik küfür, atılmadık cisim bırakmayan Karşıyaka'ya üzülmeli mi başka tepki mi verilmeli bilemedim !

Burakcım elma ile armutu karıştırmamak gerek. Orada bu pisliği yapmalarının nedeni içlerinde yıllardır besledikleri Karşıyaka kini değil elbet bunu sen de çok iyi biliyorsun. Adamlar KSK bayrağı değil Türk bayrağı yakıyorlar, KSK koçuna veya başkanına değil Atamıza sövüyorlar. Karşıyakaya üzülürsün üzülmezsin ayrı mevzudur ama bu olaya tepki vermemek şaşırtıcı ve bir o kadar da üzücü olur.

Tugay'a katılıyorum. Orada Karşıyaka değil Oyak Renault olsa yine aynı şeyler yaşanacaktı.

Ve jet hızıyla Yunan Lobisinin harika cezası: 3 maç.

Senin federasyonun takımına sahip çıkmazsa Eurochallenge organizasyonu neden sahip çıksın ki ? Komik bir ülkeyiz cidden.

Vay arkadaş!

Hadi 3 maç ceza verirsin anlarız.Ama bir araştır soruştur ya.Bir gece de nasıl herşeyi buldun,çözdün de cezayı açıklıyorsun.Adamların sahada yaptığı işden daha akıl almaz olanı bu masa başında yaptıkları..

Turgay Demirel işte, anca adamları bitirsin, paraları indirsin.

Dünya Şampiyonası alıp 2. olduk ya, en az beş sene daha orada.

Eurochallenge Çeyrek Final

Krka-Lukoil Academic
Spartak St.Petersburg-Karşıyaka
Gravelines-Lokomotiv Kuban
Oostende-Ventspils

Krka ve Kuban kesin olarak yarı finale kalırlar bence.Karşıyaka zor bir kura çekmiş.Ventspils geleydi iyi olurmuş sanki.

Karşıyaka,Spartak St. Petersburg deplasmanında felaket başladı maça.Hakam Demir molayı geç aldı bence.Takım sudan çıkmış balık gibiydi zira.

Spartak bizle oynadığı günden bir adım ileri gitmemiş.Karşıyaka daha doğru oynuyor ama maça iyi başlayan Andre Smith'in fast breaklerdeki yanlış tercihleri öne fırlamalarını engelledi.Bire birde Spartak ciddi üstün.Boş dış şutları sokamadılar şu ana kadar.Karşıyaka oradan çıkabilir gibi geliyor bana.