Can Bulubay' Alıntı:Çarşı'ya nefretim boşuna değil...
katılıyorum,benim duyduğum tezahuratlar hayal değilmiş demek ki :roll:
Can Bulubay' Alıntı:Çarşı'ya nefretim boşuna değil...
Valla ben haksız çıkmaya razıyım. Yeter ki Sabri böyle oynasın. Semih'in dediği gibi hayatının oyunlarından birini oynadı. Hayatında doğru düzgün bakarak açtığı orta sayısı malum olan Sabri, serbest vuruşların ustası kesili verdi... Sabri böyle oynasın, benim kellem önemli değil...Onur UNCU' Alıntı:Valla Milli Takımı bilmem de bizim Euro 2008 tayfası ilk defa adam akıllı oynadı bu sezon.Umarım Sabri'ninki bir maçlık değildir.
Tugay Aktepe' Alıntı:[quote="Uğur YILMAZ":hsq9k075]Sabri'nin bırakın ilk 11'i Milli Takıma alınmasını bile anlayamıyorum. Tek maç oynayıp Milli Takıma çağrıldı! Ne büyük oyuncuymuş!
Emre Yuksel' Alıntı:valla tam nereyi yazacağımı bilemedim ama dünya kupası elemeleri deyince buraya yazayım dedim.. yanlış yerdeyse postum silinebilir ama onur yavuz silsin lütfen
05 Eylül 2009 akşamı ( bizim için gecesi) müthiş bir maç var.. cumartesiyi pazara bağlayan gece, tsi 03.30 da arjantin-brezilya maçı var.. gruba bakıldığında arjantin'in kazanmasının şart olduğu görülüyor ama kolay değil.. hoca maradona olduktan sonra biraz gerilediler..
maçı ntvspor canlı yayınlıyor.. sahura gelmesi de iyidir oruç tutanlar için..
elano falan dinlemem, claudio caniggia dan beri arjantinliyim.. bu da böyle.
Deniz Yasan' Alıntı:Bu geceki Arjantin-Brezilya maçı tam izlenmelik.Elano'yu izlemek içinde güzel bir maç.Ama asıl izleyeceğim Arjantin milli takımı.Dünya Kupası,Copa America'da tuttuğum takım her zaman Arjantin olmuştur.Çok severim.Bu gecede çok güzel,çekişmeli bir maç olucak.
Milli takımımıza gelince, bu önümüzdeki 2 maçtan galip geleceğimize inanıyorum.Ama Bosna-Hersek gerçekten çok zor bir deplasman olucak.Keşke önceki maçlarda durumu buralara getirmeseydik.Son Ukrayna maçında takım hoşuma gitmişti.Bu yönden ümitliyim.Bakalım bu 2 maçı geçersek bence Bosna kalan maçlarda puan kaybı yaşayacaktır.