2010 Dünya Kupası Elemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onur UNCU' Alıntı:
Valla Milli Takımı bilmem de bizim Euro 2008 tayfası ilk defa adam akıllı oynadı bu sezon.Umarım Sabri'ninki bir maçlık değildir. :)
Valla ben haksız çıkmaya razıyım. Yeter ki Sabri böyle oynasın. Semih'in dediği gibi hayatının oyunlarından birini oynadı. Hayatında doğru düzgün bakarak açtığı orta sayısı malum olan Sabri, serbest vuruşların ustası kesili verdi... Sabri böyle oynasın, benim kellem önemli değil... :)
Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Uğur YILMAZ":hsq9k075]Sabri'nin bırakın ilk 11'i Milli Takıma alınmasını bile anlayamıyorum. Tek maç oynayıp Milli Takıma çağrıldı! Ne büyük oyuncuymuş!

Sen maçın adamına nasıl böyle bir yakıştırma yaparsın ! :p
Tez zamanda kellesini uçurun. :)[/quote:hsq9k075]
Sabri böyle devam etsin yeter ki... :) Bakalım Estonya maçında ne yapacak. Maçta sadece hücum anlamında değil defanstada birkaç tane çok yerinde ters kademeye girdi...

UĞur yemin edyorum adam masssimo odddo gibi oynadı:)Ortaların hepsi kavisliydi 70 dakka bıkmadan usanmadan oyunun iki yönünü oynadı ters kademe yaptı inanılmaz müdahalelerde bulundu.Süper frikik kullandı bi anda daniel alves mi falan dedik bu arkadaşla.GErçi oynayınca böyle oynuyo da sabrinin de formsuzluğu çekilmiyo be kardeşim delirtiyo adamı.DÜn 2. yarı oynadığımız son 2 yılda oynadığımız en güzel devrelerden biriydi adam akıllı bi takıma ALmanya ve çek maçının son 20 dakikası hariç ilk defa baskı kurmayı başardık.Güzeldi.Batuhana üzüldüm keşke bi gol atabilseydi.Sağlık olsun önünde daha ne maçlar var.

Kendi evimizde kazanmamız gereken maçı ilk yarısını kötüde oynasak kazandık
Beni Sabri'nin performansıda çok mutlu etti toparlamaya başlamış Hep böyle devam eder İnşaAllah.

Sabri'nin ortalarını geliştirmiş olmasına sevindim.Eskiden açtığı ortalar ya kısa düşüyordu ya da kaleciler çok rahat alıyolardı topu.Sert ve kavisli ortaları gerçekten mükemmeldi.12 tane isabetli orta açmak da kolay değil.Hep böyle devam et Sabri.

2010 Dünya Kupası Eleme Grubu maçlarına verilen arayı değerlendiren (A) Milli Futbol Takımı'nın Avusturya ile 19 Kasım Çarşamba günü deplasmanda yapacağı özel maçın aday kadrosu açıklandı.

Elmacık kemiği kırık olan Galatasaraylı futbolcu Servet Çetin, sağlık durumunun riske edilmemesi için aday kadronun dışında bırakıldı.

(A) Milli Takım kadrosuna şu futbolcular çağrıldı:

Kaleciler: Volkan Demirel (Fenerbahçe), Cenk Gönen (Denizlispor)

Savunma oyuncuları: Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Sabri Sarıoğlu (Galatasaray), Ceyhun Gülselam (Trabzonspor), Eren Güngör (Kayserispor), Gökhan Zan (Beşiktaş), Hakan Kadir Balta (Galatasaray), Caner Erkin (CSKA Moskova)

Orta saha oyuncuları: Serkan Balcı (Trabzonspor), Kazım Kazım (Fenerbahçe), Ayhan Akman (Galatasaray), Mehmet Aurelio (Real Betis), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Tuncay Şanlı (Middlesbrough), Arda Turan (Galatasaray)

Hücum oyuncuları: Halil Altıntop (Schalke 04), Sinan Kaloğlu (Bochum), Semih Şentürk (Fenerbahçe), Mehmet Yıldız (Sivasspor)

Alıntı: Maraton

2010 da böyle bi kadro görmek dileğyle

Volkan babacan(Cenk)

Gökhan gönül eren servet(emre güngör) hakan balta(caner)

tuncay(sabri) nuri hamit altıntop arda turann

semih(batu) nihat(sercan)

NUrinin yerine tabi ki daha iyi bi ön libero bulursak çok güsel olur.Aslında bakıldığında öyle aman aman bi değişiklik yok takımın temel iskekeletini koruyup 3 4 genç takviyeyle güzel yerlere gelebiliriz.Yaklaşık 1 buçuk sene sonra Eren bu takımın bankosu olur.Volkanda kaleyi alabilir.Turnuva sonunda da büyük ihtimalle eren semih arda gökhan gönül yurt dışına giderler:Dtabi bunlar hayaller tahminler inşallah bi terslik olmaz da bu çocukların hepsini 2010 da görürüz.Tabi ilk önce katılmamız gerekiyor.

valla tam nereyi yazacağımı bilemedim ama dünya kupası elemeleri deyince buraya yazayım dedim.. yanlış yerdeyse postum silinebilir ama onur yavuz silsin lütfen :)

05 Eylül 2009 akşamı ( bizim için gecesi) müthiş bir maç var.. cumartesiyi pazara bağlayan gece, tsi 03.30 da arjantin-brezilya maçı var.. gruba bakıldığında arjantin'in kazanmasının şart olduğu görülüyor ama kolay değil.. hoca maradona olduktan sonra biraz gerilediler..

maçı ntvspor canlı yayınlıyor.. sahura gelmesi de iyidir oruç tutanlar için..
elano falan dinlemem, claudio caniggia dan beri arjantinliyim.. bu da böyle.

Emre Yuksel' Alıntı:
valla tam nereyi yazacağımı bilemedim ama dünya kupası elemeleri deyince buraya yazayım dedim.. yanlış yerdeyse postum silinebilir ama onur yavuz silsin lütfen :)

05 Eylül 2009 akşamı ( bizim için gecesi) müthiş bir maç var.. cumartesiyi pazara bağlayan gece, tsi 03.30 da arjantin-brezilya maçı var.. gruba bakıldığında arjantin'in kazanmasının şart olduğu görülüyor ama kolay değil.. hoca maradona olduktan sonra biraz gerilediler..

maçı ntvspor canlı yayınlıyor.. sahura gelmesi de iyidir oruç tutanlar için..
elano falan dinlemem, claudio caniggia dan beri arjantinliyim.. bu da böyle.

Evet abi maçın saati normal şartlarda olsa biraz ters olabilirdi. Ancak şimdi tam uygun bir zaman dilimi. Elano falan tamam ama ben de oldum olası Brezilya'yı pek sevmem. Hazır 2000'lerin ''Altın Çocuğu'' Messi de Arjantin'de oynarken gönül Arjantin'e kayıyor...

Bu arada bizim Milli Maç ATV'de sanırım. Bosna maçı da Fox'ta olacakmış.

Yine düştüler Arda'nın eline... Ver Arda'ya oynasın. Ondan sonra diğerleri havalarını atsın...

Bosna Hersek'te çirkin dedikodular!
Türkiye'nin Ermenistan'a teşvik primi göndereceği iddiaları ortalığı karıştırdı.

Habertürk gazetesindeki habere göre; Türkiye ile Dünya Kupası'na katılmak için kıyasıya bir mücadeleye giren Bosna Hersek'te ilginç gelişmeler yaşanıyor.

Avaz Gazetesi'nde yer alan haberde, 9 Eylül'de oynanacak olan Bosna Hersek-Türkiye maçı öncesi saha dışı oyunları başladığı ileri dürüldü. Haberde, Türkiye'nin B.Hersek'in cumartesi Zenica'da karşılaşacağı rakibi Ermenistan'a teşvik primi teklif etmeye hazırlandığı şekilnde çirkin söylentilere yer verildi. Bosna'nın hocası Miroslav Blazeviç'a de sorular yöneltildi.

"PARA HER KAPIYI AÇAR"

Blazeviç önce "Bu tip şeylere inanmıyorum. Çünkü Türkiye-Ermenistan tarihsel iki düşman. Aralarında 100 yıldır süren çekişmeler var. Diyalog kuramazlar" diyerek teşvik primi gönderilmesine ihtimal vermediğini söyledi. Bosnalı Sırp teknik adam, daha sonra "Şu da bir gerçek ki, paranın açamayacağı kapı yoktur. Bunu unutmamak lazım. Bu tip durumlar futbolda var. Sanmıyorum, ancak bu tip haberler bize de geliyorç Futbol büyük bir ticaret oldu" ifadesini kullandı.

fatih hoca yarınki maçın kadrosunu açıkladı;

volkan

gökhan gönül-zan-servet-hakan balta

kazım-hamit(ceyhun)-emre-ARDA

sercan-tuncay

hamitin hafif bir sakatlığı varmış eğer oynayamazsa ilk 11'de ceyhun başlayacakmış.

fatih hocanın ceyhunu, mustafa sarpa tercih etmesi ilginç.

Yarın geceki Arjantin-Brezilya maçı tam izlenmelik.Elano'yu izlemek içinde güzel bir maç.Ama asıl izleyeceğim Arjantin milli takımı.Dünya Kupası,Copa America'da tuttuğum takım her zaman Arjantin olmuştur.Çok severim.Bu gecede çok güzel,çekişmeli bir maç olucak.

Milli takımımıza gelince, bu önümüzdeki 2 maçtan galip geleceğimize inanıyorum.Ama Bosna-Hersek gerçekten çok zor bir deplasman olucak.Keşke önceki maçlarda durumu buralara getirmeseydik.Son Ukrayna maçında takım hoşuma gitmişti.Bu yönden ümitliyim.Bakalım bu 2 maçı geçersek bence Bosna kalan maçlarda puan kaybı yaşayacaktır.

Deniz Yasan' Alıntı:
Bu geceki Arjantin-Brezilya maçı tam izlenmelik.Elano'yu izlemek içinde güzel bir maç.Ama asıl izleyeceğim Arjantin milli takımı.Dünya Kupası,Copa America'da tuttuğum takım her zaman Arjantin olmuştur.Çok severim.Bu gecede çok güzel,çekişmeli bir maç olucak.

Milli takımımıza gelince, bu önümüzdeki 2 maçtan galip geleceğimize inanıyorum.Ama Bosna-Hersek gerçekten çok zor bir deplasman olucak.Keşke önceki maçlarda durumu buralara getirmeseydik.Son Ukrayna maçında takım hoşuma gitmişti.Bu yönden ümitliyim.Bakalım bu 2 maçı geçersek bence Bosna kalan maçlarda puan kaybı yaşayacaktır.

Arjantin - Brezilya maçı bu gece değil renkdaş, yarın gece saat 3:30'da NTV'de ;)

Pardon kardeşim doğru söylüyorsun bu gece yazmışım.Biliyordum normalde yarın gece olduğunu yanlış yazmışız düzeltelim hemen.

Brezilya'nın Maradona'nın Arjantin'ini bozuk para gibi harcaması lazım normal şartlara göre, inşallah öyle olur...

Arjantin'de gidişat kötü zannedersem.3 puana çok ihtiyaçları var.Brezilya desen 2002'den beri çok severim.Elano'da var zaten.Bir yandan da Messi'siz Dünya Kupası zevkli olmaz.İnşallah güzel bir futbol olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...