2011-2012 Basketbol Sezonluk Kombine Kartları

• Konbuyu başlatan Necati Başaran
  • Başlangıç tarihi
Normal tribünler 150 olsun,geçen yıl ki başarıdan dolayı,acayip derecede kombine satarız, pahalı olmasın,pahalı olsun diye uğraşanlar var yahu:p

Galatasaray_TTA Türk Telekom Arena

Galatasaray Basketbol kombineleri çok yakında Türk Telekom Arena'da satışa çıkıyor...

Bugün öğrendiğim kadarıyla saha içi kombineler kademeli olarak satılacak.
15 ağustosta öncelikliler satılacak 2-3 gün. sonra açılacak. çok fazla saha içi kombine satılmayacak.
bench karşısı vip altı 700-750 tl gibi bir fiyattan satışa sunulacak.
bench arkaları ise ön taraflar 450 arka taraflar 350 tl den satışta olacak.

farklı bilgisi olan varsa paylaşır ama benim bugün öğrendiğim budur. pekte hoşuma gitmedi açıkçası.

Bugün öğrendiğim kadarıyla saha içi kombineler kademeli olarak satılacak.
15 ağustosta öncelikliler satılacak 2-3 gün. sonra açılacak. çok fazla saha içi kombine satılmayacak.
bench karşısı vip altı 700-750 tl gibi bir fiyattan satışa sunulacak.
bench arkaları ise ön taraflar 450 arka taraflar 350 tl den satışta olacak.

Fiyatlar hemen hemen aynı olacak denmişti daha önceden ama yukarda yazılanlar doğruysa yönetim büyük bir hata yapıyor.

Saygılar.

150-2000 tl arası imiş kombineler...
protokol 2000
1.sıra 750, 2.3. sıralar 450, pota arkası 350, normal tribunler 150...
GS bonusa ayrıca %10 indirim ve taksit varmış

Pota arkası ve bench arkası 300 tl olacakmış. diğer bilgiler doğrudur Erkan Bey'in yazdığı.

Öncelikli olanlar 17-20 ağustosta staddan sonra yeni kombine alacaklar alım yapabilecekler.

1 sene de oturduğum yerin %250 artışıyla borsaya girmeye karar verdim.

Ne bütçemizi aşacak kadar pahalı, ne de bu müthiş takımı izleyebilmek için çok ucuz.

Bu işi sevdim gerçekten. Şubenin kendi yağında kavrulması ve kurumsallaşması adına da buradan gelecek gelir önemli olacak. Geçen sene final serisinde ve derbilerde yaşanan bilet sıkıntısı aklımıza gelince bu takımı düzenli takip eden hemen hemen herkesin kombine alacağını düşünüyorum.

15 Erkek Lig Maçı, 11 Kadın Lig Maçı, 5-10 arası Erkek Playoff Maçı, 5-10 arası Kadın Playoff Maçı, 10 civarı Kadın Euroleague Maçı, ekstra olarak 5-10 arası Erkek Avrupa Maçı... Yani neresinden bakarsak bakalım 60 maça denk geliyor neredeyse. Üstelik Kadınlar Final Eight'te de bu kombineler geçerli olabilir, o zaman tadından yenmez işte.

Fiyatlar benim istediğim gibi oldu, bir an önce almak lazım.

TT Arena'da %50 öğrenci indirimi olan trübünler var. Abdi İpekçide de bu fiyatlardan %50 öğrenci indirimi olan tribün olacak mı?

#oncearenayasonraipekciye Twitter'da trend yapıp basketbol kombinelerine dikkat çekmeye çalışıyoruz destek :)

TT Arena'da %50 öğrenci indirimi lan trübünler var. Abdi İpekçide de bu fiyatlardan %50 öğrenci indirimi olan tribün olacak mı?

Tribün için böyle birşey olmadığını, sadece GSBonus indirimi olduğunu bizzat birinci elden ben öğrendim. Diğerlerinde de olmadığını sanmaktayım. Siz de bu tarz merak ettikleriniz varsa gskombine@galatasaray.org e-posta adresine danışırsanız %100 bilgi de etmiş olursunuz. 1 dakikada cevap verdiler, helal olsundur! :)

ismailsenol IsmaiL SenoL
Artık müjdeyi verebiliriz, THY Euroleague'in tüm yayın hakları gelecek üç sezon boyunca NTV SPOR'da

ismailsenol IsmaiL SenoL
Bir anda soru yağmuru oldu. Efes'in Euroleague maçları da dahil, ilk tur grup maçlarından itibaren tüm maçlar NTV SPOR'da.

Basket kombinesi almak istiyorum, fakat öncelikle futbol kombinemi satmam gerekiyor. Hem zaman ayıramamam hem de maliyet olarak.

KUZEY (PEGASUS) ALT Tribunden Kombinem var.
Tribün:pegasus - Blok: 106 - Sira: 04 - Yer: 065Geçen sene 1,5 Yıllık almıştım.
1) Gündemdeki şike skandalı
2) Evin stada çok uzak olması (Beylikdüzü)
3) Hem basket hem futbol maçlarına ayırcak vaktimin olmaması sebeplerinden
Kombineyi satıyorum. Şuan ki fiyat 850. Ben öğrenci kartı ile almıştım onun için yarısına (425) veriyorum (Yuvarlak 400).
İlgilenenler PM atabilir.

--SATILDI--

Sahaiçi 2. sıra almayı düşünüyoruz arkadaş ile. 8 ay taksit 50 civarı 12'da 33 tl civarı birşey yapıyor. Takımların konumuna göre gayet uygun.