2011-2012 Spor Toto Süper Ligi

Lig TV´de yorumcu olan teknik direktörler bir süre sonra takım çalıştırmaya başlıyor. Demek ki gelenek bozulmamış...

Allaaah yandık o zaman.Rıdvan geçenlerde gider yaptı nontvspora bende LigTV ile anlaştığı hissiyatı uyandırdı.LigTV'ye geçerse şaşırmam öve öve bitiremedi LigTV'yi yorumculuğa başlasında onuda sahada görelim bare.En azından millet adamdan duyduğu saçmasalak şeyleri forum sözlük gibi ortamlarda dillendirmez :))
 
Durduk yere aklıma geldi. Belki alakasız ama yine de sormak istiyorum.
7-8 sene önce izleyen herkesin dibini düşüren bir Muhammet Demir vardı Beşiktaş'ın altyapısında. Ne oldu o çocuk? Bilgisi olan var mı?
 
Adamın biri Fenerin b.ktan kurtulamıcanı anlayınca kaçış planları yapmaya başladı. Az kaldı yakında Fener taraftarları sövmeye başlar Emre denen terbiyesize...
 
iyi de bunu yeni söylemiyor ki fenerbahçe'ye gittiğinden beri söylüyor. Bence de öyle anılması doğru olur zaten. Böyle adamların adı bizimle yanyana gelmesin mümkünse
 
Bugün Antep - Ankaragücü maçını izledim. Turgut Doğan müthişti. Olcan kalitesini belli etti. Bu Turgut Doğan bi level daha atlarsa ligdeki en iyi yerli kanat olur. Dikine gitmesi çok güzel ve buna cesaret etmez genelde yerliler. Al gülüm ver gülüme hiç girmiyor , tak tak tak gidiyor. İyi bir hücum oyuncusu. Alınabilir. Olcan da bizde oynayabilecek bir oyuncu. Ama daha gelişemez. Bu hali katkı verir rotasyonda.
 
Biz 1-1 biten maçımıza üzülürken sıralamada 2. ve 3. olan Fenerbahçe ve Beşiktaş puan alamadı bu hafta.

Ne olursa olsun, 1 puan kârımız var.
 

Üst