Geçen sezonun fırtına ekipleri, bu sezon Fener karşısında kedi gibi olan G. Antep ve Kayseri'nin bize karşı gösterecekleri performansları merakla bekliyorum.
Zaten Antep maçına az kaldı, bizim maçı çıkış maçı olarak görüp varlarını yoklarını ortaya koymazlarsa ben de birşey bilmiyorum.
Volkan kardeşim, son 3 sezonumuzun nasıl bir psikolojik hezeyanla geçtiği malum.
Karabük deplasmanındaki 11'imizin 9'u yeni olmasına rağmen, geçen sezonki takımın ruh hali hala bu sezonki takıma hakim.
Olumsuz birşey yaşadıklarında nasıl da panikleyip " aman bu maç da gidiyor " havasına büründükleri ortada.
Takım maça fırtına gibi başlamışken Bünyamin yine yaptı yapacağını ve Muslera'ya çıkardı kırmızıyı. Takım da hemen panik başladı farkındaysan. Peşinden hayatında belki de sol ayağıyla doğru düzgün şut çekmemiş adamın bize sol ayağıyla gol atmasıyla takımdaki kayış koptu.
Takımın bunu atlatması kolay olmayacak. Burda taraftara büyük iş düşüyor. Sabırlı olup takıma sonuna kadar destek olmalı ve güven vermeli taraftar. Bunun başka yolu yok, Terim tek başına gelemez bunun üstesinden. Bizlerin desteği şart!
İyi futbol- kötü futbol faketmez, takımın bir an önce bir galibiyet serisi yakalayıp, kazanma alışkanlığı edinmesi gerekiyor. Devamında iyi futbol da gelecektir zaten...