• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2011-2012 Transfer Haberleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Onur Yavuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Resmi siteye basketbol takımı sezonu açtı haberi girilmiş,fotoğraflara bakmak isteyen arkadaşlarımız olursa duyuralım..Hatta fotoğrafların konulabileceği bir konu olursa fotoğraflarla ilgili yorum da yapılabilir..

andric hakkında bilgi verilmemiş nedendir??

Bende şimdi yeniden baktım hakikaten Andricle ilgili herhangi bir bilgi verilmemiş..Bunun sebebi ne olabilir ki ? muhtemelen unutulmuştur..

vallahi unutulmuşsa eger daha büyük ayıptır :D

Menajer tam olarak ne iş yapar takımda bilmediğimden soruyorum birde Gökhan bey kimdir ?

ftw1905 Ftw Bindokuzyuzbes
Erkek Basket takımımıza 2-3 numara oynabilen biri transfer olursa şaşırmayın...
19 dakika önce

ftw1905 Ftw Bindokuzyuzbes
Yabancı diye tahmin ediyorum 2-3 numara oynayabilen elemanı, ama şuan ismi bende bilmyiorum...
13 dakika önce

Mustafa Abi transfer olabilir demiş..

Alan Anderson Milano'ya gitmişmiydi?

uzun zamandır takip ediyordum artık yazmanın zamanı gelmişti bu güzel sohbet ortamında artık bende varım

Gerçekten söylentiler doğruysa ve bu oyuncu kaliteli bir oyuncuysa kağıt üstünde efes in o muhteşem kadrosuna denk bir kadro olmasada taraftar faktörüyle olayı dengeleriz ayrıca ülkerinde bu sezon bizden güçlü olduğunu düşünmüyorum.

şu dakikadan sonra sevgili basketbol şubem lütfen transfer falan yapmayınız...hatta 2-3 oynayabilen birini mümkünse hiç düşünmeyiniz...euroleauge'de olur da aşama kaydedersek bir pivot takviyesi belki...ama şu güzelim kadroyu bozmayınız şuanda lütfen...

3 ve 5 numara eksigimiz var demistik.3 numara halledilirse sadece 5 numara eksigimiz kalir.Euroleague kalirsak 5 numara eksikligide cozulur umarim.

Transfer konusunda herhangi bişeyler öğrenebilen oldu mu.?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri