2011 Avrupa Basketbol Şampiyonası Elemeleri

Dodges bana göre bizim oyun kurucumuz olamaz, oyun kurucu olmasina ragmen nerdeyse asisti yok :( avrupada cok SIKINTI cekeriz o bolgede.

buarada 5 yabancimiz var hangisi acaba tribunde oturacak ?
 
Ceyda için, "arkadaşların ısrar ettiği kadar iyi olduğunu düşünmüyorum ama sadece 2 maçını seyrettim" demiştim. Yarın öbür gün "Vay Sühan, sen böyle demiştin" demeden siz, ben hatırlatayım dedim:) Beni mahçup etmesinden büyük keyif alırım. Ki öyle de edecek gibime geliyor:)
 
Erol Hakbilen' Alıntı:
Dodges bana göre bizim oyun kurucumuz olamaz, oyun kurucu olmasina ragmen nerdeyse asisti yok :( avrupada cok SIKINTI cekeriz o bolgede.

buarada 5 yabancimiz var hangisi acaba tribunde oturacak ?

Nilay Yiğit 2 Asist
Esmeral Tunçluer 2 asist
Birsel Vardarlı 2 asist
 
Doneeka'nın orada bulunduğu pozisyon ile buradaki işlevi aynı olmayacak yalnız, onu belirtmek lazım. Bulgaristan takımının devşirme oyuncusu olarak skor yapması isteniyor kendisinden ve o takımın top kullanma noktasında en istekli olan ismi. Buradaki işlevinden bahsetmeme gerek yok sanırım..
 
Pınar Filiz' Alıntı:
20sindeki maç için bana ahmet cömerti tarif edebilecek biri çıkarsa sevinirim. :p


Pınar ne tarafta oturuyorsun bilmiyorum ama Metrobüs hattına ulaşabilirsen. (mesela Mecidiyeköyden) Metrobüse bin ataköyde in zaten orda sorsan gösterirler. Sinan erdem spor salonunun yanında ufak bir salon
 
Sühan Cem' Alıntı:
[quote="Pınar Filiz":ls4jf01q]20sindeki maç için bana ahmet cömerti tarif edebilecek biri çıkarsa sevinirim. :p


Pınar ne tarafta oturuyorsun bilmiyorum ama Metrobüs hattına ulaşabilirsen. (mesela Mecidiyeköyden) Metrobüse bin ataköyde in zaten orda sorsan gösterirler. Sinan erdem spor salonunun yanında ufak bir salon[/quote:ls4jf01q]

metrobüsle br kez gitmiştimde iniceğim durağı unuttum :) :p :)
 
Merhaba Arkadaşlar 8) Bulgaristan zaferiyle ilgili bir iki şeyde ben yazmak istedim. İlk önce 16 sayılık performansından 8/8 dolayı Ceydayı kutlamak lazım. Ceyhun hocanın beklediği patlamayı gerçekleştirdi. İnsiyatif verildiğinde iyi kullandığını herkez görebiliyor. Bu durum GS bayan takımımız için gerçekten sevindirici herkesin kilitlendiği anda ortaya çıkıp patlamayı gerçekleştirmeyi seviyor. Bu özelliğide bizi zora düştüğümüz bir çok maçta rahata çıkaracak önemli bir özellik diye düşünüyorum. Kendi şutunu kendisi yaratıp pull up ve jump shot atıyor. Ayrıca Şimdiden taraftarında sempatisini kazanmış. Hayran kitlesi günden güne artıyor. Bir iki kelime de Bahar için etmek gerekirse tek temennim sakatlıktan kurtulup formda günlerine geri dönmesi olacaktır.
 
Pınar zaten duraktan indikten sonra salon hep karşında ama otomobil yoluna girmediğin sürece salon bir türlü gelmiyor önüne. Görüyorsun ama gidemiyorsun. YÜreğin varsa ve canın kıymetsizse otomobil yolundan git. YOk kıymetliyse bütün şirinevleri dolaşırsın :) bu arada durağın adı da şirinevler 8)
 
Ceyda, 8 sayı 3 asist 3 ribaund 4 Top Çalma

22,34 saniye oyunda kalmış.

Melek Bilge, 14 sayı 8 ribaund 2 Top Çalma

24 dakika 19 saniye oyunda kalmış.

Yasemin Saylar, 5 sayı 7 asist 5 top kaybı yapmış.

19 dakika oynamış.

Türkiye 89-64 Finlandiya

Elemelerde 4/5 oldu.
 

Üst