2012-2013 Süper Lig Devre Arası Transfer Başlığı

Savunma bolgesi icin: Serdar Tasci, Omer Toprak, Serdar Aziz ve Carlinhos dusunulen isimler arasindaymis. Serdar Tasci Turkiye'de oynamaya pek sicak bakmiyormus. Omer Toprak icin kulubu 5m€ istiyormus. Bursaspor Serdar Aziz'in fiyatinda 7m€'dan asagi inmemekte israrciymis. Carlinhos'un kulubu onun mevkisine transfer yapmis ve buyuk ihtimal gonderilecekmis; Galatasaray ve Santos talipleri arasindaymis.

İleri bolge icinse: Alper Potuk icin Eskisehir ile gorusmeler devam ediyormus. Quaresma, Sneijder ve Diego ise ileri bolge icin bahsi gecen diger isimler.

Oğuzhan Abi.. Bahsi geçen isimlerden Serdar Aziz'e 7 milyon euro vereceğime Ömer Toprak'a 5 milyon veririm daha iyi. Eminim daha fazla kazançlı çıkmış olacağız. Alper Potuk da en çok istediğim yerli isim. Onu başka bir takımda hele birde karşıyakada görsem ciddi hayal kırıklığına uğrarım. Quresma ve Sneijder bize 5 gömlek kalite katar. Kerim Frei,Sercan ve Gökhan Töre 3lüsünden birisi de gelirse ekmekli kadayıf olmus olur. Carlinhos bence Riera bu kadar formadayken ısrarla alınmasın istiyorum. Çok kaliteli olsaydı zaten Avrupa'nın büyükleri bize bırakmazdı. Abartıldığını düşünüyorum...

Serdar'a 7 isteniyorsa Ömer 12-13 olmalı..Serdar bence abartıldığı kadar iyi değil..Yerli sayısını arttırmak için Ömer-Alper-Frei-Sercan için hamleler yapmalıyız..

Ömer ve Serdar Galatasaray'da oynayacak oyuncular değiller. Komik bu rakamların konuşulması

Değiller derken. Galatasarayımızın bu forumda neden bu kadar küçük görüldüğünü anlayamıyorum. Gören eziklerin forumu sanacak. Halbuki bir grup Galatasaraylı'nın olduğu bir forum. Fenerliler bu kadar küçümsemiyorlardır bizi. Ne oluyoruz Allah aşkına :(

Değiller derken. Galatasarayımızın bu forumda neden bu kadar küçük görüldüğünü anlayamıyorum. Gören eziklerin forumu sanacak. Halbuki bir grup Galatasaraylı'nın olduğu bir forum. Fenerliler bu kadar küçümsemiyorlardır bizi. Ne oluyoruz Allah aşkına :(

Kimsenin küçümsediği yok, o oyuncuları beğenmemiş Elif hanım ben öyle anladım.

Elif hanım yanlış ifade etmiş bence. Tabi kendi görüşü ama. Bu oyuncular bence Galatasaray'da oynar ama tabi fiyatları çok yüksek. Bu paraları ancak sıkışınca Fenerbahçe falan verir. Gerçi biz de Amrabat'a verdik ama.

Yerli piyasasından adam kopartabilirsek oldukça iyi olur açıkçası. Malum, yabancı sayısı kademeli olarak artacak. Kerim Frei ve Ömer Toprak-Serdar Aziz ikilisinden birini alabilirsek muhteşem iş yapmış oluruz ancak yazması kadar kolay değil gerçekleşmesi bu transferlerin tabi.. Sol bek kısmına gelirsek, Riera'nın az çok idare etmeye çalıştığını düşünürsek yabancıdan ziyade Gökhan Süzen hamlesi yaparsak iyi olabilir. Kalecimizin yabancı olduğunu düşünürsek savunmadaki 4lüden 3ünün yabancı olması gerçekten fazla lüks oluyor. O yüzden ya Semih'in yanına yerli bir stoper ya da sol beke Gökhan hamlesinin mutlaka yapılması gerektiğini düşünüyorum en azından..

Yine Toure beklerken Cris gibi alakasız birini almasınlarda :) Açıkcası Sneijder ve Diego gibi adamların gelmesine ihtimal vermiyorum alacak vizyonumuz yok bence.

Aman diyeyim yanlış anlaşılmaktan korkarım. Ben Galatasarayımızda oynayacak oyuncular değil derken adı geçen futbolcuları beğenmediğimi belirtmek istedim.
Zaten diğer arkadaşlar da beni anlamış. Yardımcı olmuşlar. Teşekkür ediyorum.

Cris yollanıyorsa yeni bir transferde anlaşılmış demektir bence geçen yılki hataya düşmeyiz oyuncu almadan göndermeyiz kimseyi.Cris için başarısız bir hamle diyemem 1 milyon euroya anlaşılmıştı bonservisi yoktu.Son gün transferiydi.Son 7 yılda Türk takımlarından daha fazla Ş.ligi maçına çıkmış bir tecrubeydi ama tutmadı.

İmkansız bir iş Kolo Toure'den sezon başında Afrika Kupası nedeniyle vazgeçilmişti şimdi olmaz zaten olsa da o dönene kadar Ujfa gelicek.

Ömer Toprak-Serdar Aziz-Serdar Taşçı isimleri geçiyor yerli olacak bence de en ucuzu Ömer Toprak gibi duruyor ama takasla Serdar Aziz de çözülebilir.

Ben Kolo'yu Ujfalusi'nin yerine diye düşünüyorum. Kaptan'ın çapraz bağ sakatlığından nasıl döneceği koca bir soru işareti. Ayrıca sezon sonu kontratı bitiyor ve jübile yapacağı konuşuluyor.

Ben Kolo'yu Ujfalusi'nin yerine diye düşünüyorum. Kaptan'ın çapraz bağ sakatlığından nasıl döneceği koca bir soru işareti. Ayrıca sezon sonu kontratı bitiyor ve jübile yapacağı konuşuluyor.

Ujfalusi uzatmak istiyorum dedi zaten ve Kolo'yu alırsak Eboue ve Kolo ilk Schalke maçlarını kaçırıyor büyük ihtimal final oynamamaları gerekiyor.Kolo Toure çok iyi olurdu sezon başı ama şu an zor gibi duruyor.

Resmi siteden guerasma yalanlandı artık onu tartışmayalım. Bugün gazatelerde habertürk ve amk'da gördüm. Sneijder teklifimizi iletmişiz. Zaten resmi site de 1 kaç hafta önce yaptığı açıklamada yalanlamamıştı Sneijder ile ilgilendiğimizi. Habere göre İnter ile 8 milyon karşılığı anlaşmışız ki buraya yazmıştım pazarlık sonrası fiiyatın 8 milyona kadar düşebileceğini. Sneijder'e 3 yılllık 15 milyon teklif yapmışız. Şuan en iyi teklifi biz yapmışız ama Sneijder tatili bitene kadar teklifleri görmek istiyormuş. Dün Refik Arıkan radyospor'da queresma'dan çok büyük bir yıldızla ilgileniyoruz demişti. Acaba Sneijder ?

Şuan için en ciddi Alper Patukla ilgili. Bugün sn. Albayrak Alperle görüştü. Son teklifimiz 3.5 milyon euro artı Yekta.

Tekrardan Ronaldinho isimleri dolaşıyor. Yaşı 32 oldu. Bana göre gelirse iş yapar. Bu sene en iyi yıllarından birini yaşıyor; 14 gol 21 asist.

Bu arada

Bayern Münih, Galatasaray'a kıyak yapabilir. Sakat Badstuber'in yerine ara transferde Schalke 04'den Höwedes'i istediler. via Bülent Timürlenk.