• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hakkı Abukan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:32
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hawkins'in dônme ihtimali varsa çok zorlu bir tercih yapmak zorunda kalcak Ergin Hoca. Ama koça olan güvenim sonsuz. İnsaAllah en doğrusu neyse Rabbim'in izniyle onu yapacaktir. Allah utandirmasin...

Aha yandık. Murat Özyer kesin yine bi haltlar karıştırdı:(

"Etik" diye bir tweet geldi Murat Özyerden, acaba Arroyo ile mi ilgili aklıma direkt o geldi.Çünkü menajeri İstanbula geldi bu akşam, yoksa rakiplerimizden biri devreye mi girdi?Direkt aklıma bu geldi

Göksenin Köksal ile ilgili bir sıkıntı yoktur umarım.

Atıyorsan tweet'i adam gibi açıkla.Bana da göksenin gibi geliyor.eğer göksenin ise yatacak yerin yok özyer .

Niye herkesin aklina once goksenin geliyor?

Niye herkesin aklina once goksenin geliyor?

Fenerbahçe'nin Göksenin'e dair ısrarlı ilgisi + Sakatlandığı zaman hiç yapmadıkları şekilde resmi sitelerinden geçmiş olsun mesajı yayınlamaları + geçen gün Sinan Güler'i transfer edişimiz gibi faktörler benim aklıma Göksenin'i getiriyor, inşallah bizim paranoyamızdır.

Sozlesme durumu nasil peki ? Oyle hemen ayrilabiliyor mu?

Benim bildiğim kadarıyla Göksenin'in 3 yıllık daha kontratı var ama Murat Özyer'in olduğu yerde her an her şey olabilir, temkinli olmak lazım.

Eski sevgilisine imali tweet atiyor sanki.Amacini hala cozemedim bu adamin

Yarın öbür gün 'giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir' gibi eski saçma msn sözleri yazmasından endişeleniyorum.

Allah korusun hocayı falan kaptırmayız inşallah. Bu adam şubenin başındayken başkan gidip Fenerbahçe seçimlerine katılsa şaşırmam.

Allah korusun hocayı falan kaptırmayız inşallah. Bu adam şubenin başındayken başkan gidip Fenerbahçe seçimlerine katılsa şaşırmam.
Yok yok oyunculardan birisini kaptırdık ama hangisi.a:göksenin b:arroyo c:Planinic için devreye girdiler.

Attı birşey ortaya gece gece gidip uyumuştur kendi Allah bilir...

Ben bunun Fenerbahçe'yle ilgili olmadığını düşünüyorum.

Herhangi bir oyuncumuzla da ilgisi yok bana göre.

Planinic'in menajeri İstanbul'a gelecekti malum. Kesin salça olmuşlardır. Ya da Göksenin'in aklını karıştırmaya çalışıyorlardır.

Ama Murat Özyer'in şu gizemli tweetlerine derhal son vermesi gerekiyor artık. Yeter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri