Açıkçası koca sezon sadece 2 maç kazandıkları için kimseyi kahraman ilan edemeyeceğim, yarı final serisinin 2. maçı pazar günü oynanacakken, Pazartesi gününe uçak bileti alanlara hiç teşekkür edemem. Gamze, Aslı ve Nursevi'i ayırıyorum sadece, bunların dışında kalanlar istediği yere gidebilir, elbet yerlerine yenileri gelir, 4 sezondur gram gelişme göstermeyip sezon bitmeden tatil planları yapanlarla vakit kaybetmek istemiyorum artık.
Montano çok iyi bir oyuncu ama sanırım biz onunla devam etmek istemiyoruz, biraz sorunlu bir oyuncu, kafası eserse sezon başı, sezon ortası demez basıp gider, kimse de engel olamaz. Baküde de sorunlar yaşamış diye söyleniyordu zaten. Bu kadar iyi bir oyuncunun daha önce oynadığı liglere bakarsak hedefleri büyük takımlar pek ilgilenmemiş kendisiyle. Brakocevic de oldukça iyi bir oyuncu, ben çok memnunum bizimle olacağı için. Kendisi daha iyi takımlara gidip bişeyler başarmak isteyebilirdi ama o bizi tercih edip olası başarılara katkıda bulunmayı tercih etti.