2014-2015 Şampiyon GALATASARAY!

Şimdi artık hesap yapmanın zamanı geldi. Bahtsızlık, hakem hataları gibi etkenlere maruz kalmassak önümüzdeki 6 maçta takılabilme ihtimalimiz olan tek maç Beşiktaş maçı gibi gözüküyor ki ben o maçta da takılacağımızı sanmıyorum. Allahın izniyle en az 15 puan alma ihtimalimizi çok yüksek görüyorum kalan 6 maçta. Ve nedense bu maçın da bizi şampiyonluk yolunda daha da hırslandırdığını düşünüyorum.

Beşiktaş 7 dakika uzatma oynanılan maçta Karabükspor'u artı 6'da attığı gol ile 2-1 yendi.

Son haftadan bir hafta önce görüşmek üzere Beşiktaş !!

Melo boşuna mı "Takımlar bize karşı oynadıkları futbolu oynasalar
şampiyon olurlar" diyor.
Trabzon, Antep ve yarın Akhisar!
Hepsi bize aslan kesiliyor.

Trabzonspor'un bugünkü Bjk karşısında ki oyununa bakın. Ersun Yanal'ın bize ve Bjk'ye karşı çıkardığı kadrolara bakın.

Size inat Şampiyon Galatasaray ulan !!!

Bir engeli daha aştık. Önümüzdeki maç kendi evimizde Konya ile oynayacağız ama 5 Mayıs günü İstanbul'da olacak takımın 8 Mayıs'da maça çıkması manidar. Cuma günü de kazanırsak son etaba mental anlamda diğer 2 sinden daha güçlü gireriz. Benim tahminim BJK bizim stada bizle aynı puanda gelecek ama umarım yanılırım.

Bir engeli daha aştık. Önümüzdeki maç kendi evimizde Konya ile oynayacağız ama 5 Mayıs günü İstanbul'da olacak takımın 8 Mayıs'da maça çıkması manidar. Cuma günü de kazanırsak son etaba mental anlamda diğer 2 sinden daha güçlü gireriz. Benim tahminim BJK bizim stada bizle aynı puanda gelecek ama umarım yanılırım.

Muhammed Allah'ın izniyle biz şampiyon olacağız.
İçimden geçen, onlar sahamıza 2 puan fenerbahçe de 4 puan geride gelecek.
Bizde 33.Hafta Allah'ın izniyle Beşiktaşı sahamızda yenip şampiyonluk kutlaması yaparız :)

Yarınki maça kombinesi olupta gitmeyecek olan var mı arkadaşlar,kuzenimi göndermek istiyorum eğer varsa ücreti karşılığında yardımcı olabilirse sevinirim.gerçi passolig zımbırtısından sonra bu Başkasının kombinesiyle giriş olayı oluyor mu bilmiyorum

Sadece sahada kazanmadık psikolojik olarak da rakipleri strese, gerginliğe ittik. Bugün fener ilk dakikadan itibaren doldur boşalta başlar. Mersin maçını alırsak Arena'da Gençlerbirliği maçı kapalı gişe olur. Bu arada millet 5-6 günde bir maç oynarken biz 3 gün ara verip başka şehre maça gidiyoruz.

Galatasaray'ın Mersin İ.Y maçına Ali Palabıyık atandı. Galatasaray, Ali Palabıyık'ın yönettiği 2 Süper Lig maçını da kazanamadı.

fenerbahçe'nin Suat Altın İnşaat Erciyesspor maçına ise Mete Kalkavan atandı. fb Kalkavan yönetimindeki 3 maçtan 9 puan ile ayrıldı.

Muslera..
Satılamaz.Satılması teklif dahi edilemez.

Emre Çolak büyük ayıp etti.
Tek Hamza Hamzaoğlu'na değil camiaya hakaret etti.

Muslera, Gençlerbirliği maçında yok.
Ona gerek kalmadan 50 bin kişi önünde 3-4 atarak maçı kazanmalıyız.

Allah utandirmasin...

Muslera: Benim hedefim kendimi iyi hazırlayıp takıma katkıda bulunmak. Evet kurtarışım çok iyi ama bunları yapmam gerekiyor.

Muslera: Bütün takım arkadaşlarımı kutluyorum. Burada çok önemli bir finalden galip geldik.

Muslera: Gerçekten çok üzgünüm. Topu oraya kötü niyetle atmadım ama ne yazıkki haftaya yokum. Ama hazır kalecilerimiz var gözüm arkada değil.