Aylardır oynamayan Aslan Parçası Koray Günter dün oldukça iyidi LEŞ Semih'ten asla vazgeçmeyen Hamza Irkçıoğlu ve Leş Denizli'ye selam.
Selçuk o anda o penaltının doğru olup olmadığını tetkik edecek durumda değil. Penaltıyı atmasından daha doğal ne olabilir ki? Ayrıca Umut orda penaltı diye çırpındı ona inanmasından daha doğal bişey olamaz. Ben olsam ben de atardım o anda. Dakika da 89 olmuş takımın kazanmasından başka bişey düşünülmesi zor o adrenalinde. Bunu sizi eleştirmek için değil genel kanı bu olduğu için yazdım. Son olarak Linnes konusunda oynatmamasının tek sebebi Lazio maçlarında oynayacak oyunculara oyun alışkanlığı kazandırmak olabilir. Avrupada oynamadığını ben de biliyorumBen böyle rezil hakem görmedim.
Selçuk keşke o penaltıyı atmasaydi.
Bu rezil hakem Bahçıvan'ı kurtardı.
Mini Cooper, içi para dolu hocadan onaylı siyah torba, at, milli takıma giden yolda bir avantaj... Bunların hepsi 8 takımın bulaştığı şike operasyonunda tapelere yansıyanların birkaçı. Şimdi bu şerefsizler bir hakemin yaptığı olayı Galatasaray'a mal edip, Galatasaray'ı da ahlaksızlarına ortak etmek istiyorlar tıpkı 3 temmuz sürecinde Bülent Tulun'un yazdığı mektubu kullanarak Galatasaray'ı olayın içine çekmeye çalıştıkları gibi. O gün de Galatasaray temizdi, bugün de Galatasaray temiz.
Mehmet Demirkol, Ntvspor'da adalet diyor, 3 senede bir kere bile şike konuşamazken. Ligtv'de Şansal denen bulunduğu kabın şeklini alan bünye "vicdanlardaki durum önemli" anafikirli bir konuşma yapıyor, bir kere bile vicdanlarda şike aklandı mı diye soramazken. Onlar da o sisteme hizmet ediyor, Deniz Ateş de. Al birini vur ötekine.
Demirkol 3 4 ay öncesine kadar öyleydi sonra yaptığı yorumları anlamdıramamaya başladım. Tarafsız çizgisinden isteyerek ya da istemeyerek uzaklaşmış bir görüntü çiziyor. Sevinilecek bir durum yok da Selçuk penaltıyı atmamalıydı yok Umut karaktersizdi gibi yorumlara ne diyelim?Aynı kişiler Erkanın penaltısını konuşmayınca niyetlerini anlıyoruz. Kimse kusura bakmasın Trabzonun hakkı yendi diye Galatasarayı ona buna yem etmeyizMehmet Demirkol bu ülke deki en iyi ve en objektif yorumcu bana göre, ki bu galibiyeti sindirebilen yada sevinen bir Galatasaray'lı varsa yazık gerçekten, eğer bugün çıkıp böyle bir galibiyeti savunacaksak, başka zaman başımıza gelen aynı olaylarda konuşma hakkımız olmaz, Deniz Ateş maçı katletmiştir. Kimsede şu maçta olanlar yüzünden bizi kendi iğrenç seviyelerine çekemez...
Mehmet Demirkol bu ülke deki en iyi ve en objektif yorumcu bana göre, ki bu galibiyeti sindirebilen yada sevinen bir Galatasaray'lı varsa yazık gerçekten, eğer bugün çıkıp böyle bir galibiyeti savunacaksak, başka zaman başımıza gelen aynı olaylarda konuşma hakkımız olmaz, Deniz Ateş maçı katletmiştir. Kimsede şu maçta olanlar yüzünden bizi kendi iğrenç seviyelerine çekemez...
Ben genel görüşlerle ilgili yazdım, galibiyete sevinen varsa diye, bu maçta hakem maçı katletmiştir öncelikle savunmaya geçmeden herkesin bunu kabul etmesi gerek benim dediğim bu, sen galibiyete sevindim demedim kardeşim...Mehmet Demirkol'a söylediğin şeyden dolayı yazdım, ki bana göre en objektif yorumcu, ve şu Şikecilerin ve yandaş medyasını takmayın abi bu kadar, onların seviyesine inmeye gerek varmı?Konu galibiyet, mağlubiyet değil ki. Bu ülkede 3 sene şike konuşuldu. Davalar görüldü, sorumluları cezaevinde yattı. Şikeye karşı duranlar bir şekilde sistemin dışında kaldı. Şikeye karşı durmayanlar, hemen her gün televizyondaydı. Süreci yaydılar, konuşa konuşa milleti uyuttular. Bu süreçte isimlere takılmadan herhangi bir yorumcunun; şu tapede şu yazıyor, adalet yerini bulsun dediğini duymadım. Önemli mi? Hayır. Şimdi bir tane gariban hakem bulmuşlar sanki bir şampiyonluğu çalıp başka tarafa vermiş gibi linç ediyorlar. Senin dediğin gibi o zaman adalet aramayanlar şimdi adalet arıyorlar. Bu çarpıklığı belirtmek istedim. Fakat sen nasıl olduysa galibiyeti savunduğumu, sevindiğimi filan düşünmüşsün, çok ilginç.
Bu maç tekrar oynansın, sindiremeyenler için. Peki oynanmayan 2011 süper kupa finali ne olacak?