2015-2016 Galatasaray Futbol Takımı

Türkiye Kupası finalinde FB ile oynayacağız muhtemelen. Bu sezonki performanslar kıyaslandığında kupayı alma şansı onların daha yüksek ve ayrıca kupayı bizden almak için asılacaklardır.
Ligde hala 3. lük şansımız var ama takımda ışık yok. Konya oyuncuları kadar özverili değil oyuncular. Yazık...

Bugün kazansak 4.yüz haftaya Konya Başakşehir maçı var, Fener maçını da kazansak biraz rahatlarız. Umarım bugün kazanırız,inanmıyorum ama bir umut var

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijder ve Balta yok bu maçta.
Stoperde hızlı oyuncular kullanmak lazım.
Çünkü Stancu, Djalma ve El Kabir hızlı oyuncular.
Araya atılan ara paslarinda çok sıkıntı çektiğimiz herkesin malumu.
Buna dikkat edersek iyi olur.

Muslera
Linnes Denayer Semih(Koray) Olcan
Donk Selçuk
Podolski Emre Yasin
Umut( Volkan Pala)

Kesinlikle çok doğru kadro çıkarıyor.
Oyuna müdahaleleri de çok yerinde.
Ama forvette senin golcün Umut Bulut olunca yapacak bir şey olmuyor pek fazla.
Müdahele konusunda da kadro konusunda da iyi kötü bişeyi değiştirmeyecek açıkçası. 1-1 iyi skor bugün için. Bu takımın yapacağı 1 şey var. O da feneri yenmek. Ligde hiç kazanamıyoruz ona rağmen haftaya kazansan%90 3.sün hatta berabere kalsan. Gerçekten çok korkuyorum Avrupaya kalamayız diye o yüzden her puan önemli

Takımın başına Yılmaz Vural'ı getirsinler, adam yıllardır büyük takım çalıştırmak istiyor, 9 haftada o çalıştırsın takımı. Mustafa Denizli'dende Orhan Atik'tende başarılı olur...

Umutun babası Ankaradaki saldırıda vefat etmiş... Adamın çektiklerine bak ya. Allah sabır versin

Şu 9 haftalık periyotta yabancı gelmez, yerlilerden de kimse bizi tatmin etmez. Hocalığını beğenmesem de çok anormal ya da kötü olarak karşılamıyorum. Zaten sezon sonuna fesih maddesi konulur ya da sözleşme sezon sonuna olur. Bazen anlamıyorum yani elde ne seçenek var ki şu an? Arif mi Hasan mı Ümit mi Tugay mı hangisi tatmin edecek bizi? Orhan Atik zaten takımın başında olamayacak, Hollandalı en son fi tarihinde takım çalıştırmış. Gerçekten eleştirenlerin kimi antrenör olarak görmek istediğini bilmiyorum. Yılmaz Vural gelse ben memnun olurdum ama taraftar istemez onu da. 9 haftalık hoca böyle olur